
- دوره گرافیک چه دوره ای است ؟
- گرافیک در چه زمینه هایی کاربرد دارد ؟
- رشته گرافیک چیست ؟
- چطور میتوان با استفاده از دوره گرافیک، کسب درآمد کرد ؟
- آینده شغلی افرادی که دوره گرافیک را گذرانده اند، چطور است ؟
- چرا دوره گرافیک را در موسسه آموزش عالی آزاد فن میگذرانیم ؟
- گرافیست ها باید چه مهارت هایی داشته باشند؟
- افرادی که دوره گرافیک را گذرانده اند، میتوانند در چه زمینه و مشاغلی فعالیت کنند ؟
- روانشناسی رنگ چه تاثیری در نقش های گرافیکی دارد ؟
- نرم افزارهای کاربردی برای گرافیک کدامند ؟
- گرافیست ها چه وظایفی در برابر مشتریان دارند؟
- خلاقیت چه تاثیری در کیفیت کار گرافیست ها دارد ؟
- گرافیک چه تاثیری در بازاریابی انواع محصولات دارد؟
- گرافیست ها چه فوایدی برای جامعه دارند ؟
- تسلط بر مهارت های طراحی دستی ، چه تاثیر بر کیفیت کار طراحان دارد ؟
- رشته گرافیک چه زیر شاخه هایی دارد ؟
همین حالا در دوره گرافیک شرکت کنید
دوره گرافیک، چه دوره ای است ؟
دوره گرافیک، یکی از دوره های خدماتی آموزشی است که غالبا طرفداران زیادی داشته و افراد علاقمند میتوانند با شرکت در دوره های آموزشی که دانشگاه ها و موسسات برگزار میکنند، مهارت ها و توانمندی های لازم را فرا گرفته و به کسب و کار مشغول شوند. در صورتی که افراد علاقمند مهارت هایی مانند آشنایی با طراحی انواع لوگو، تسلط بر کار کردن با نرم افزارهای گرافیکی و مهارت ارتباط موثر برقرار کردن را داشته و از قدرت خلاقیت بالایی هم برخوردار باشند، میتوانند تمام وظایف یک گرافیست توانمند را انجام داده و از شیوه های مختلفی کسب درآمد کنند.
گرافیک در چه زمینه هایی کاربرد دارد ؟
گرافیک، طرح و یا تصاویری هستند که روی سطوحی مانند دیوار، کاغذ و سنگ کشیده شده و هدف از آنها به نوعی اطلاع رسانی و یا سرگرم کردن ناظران است. اما در حال حاضر، معنای گرافیک تا حدودی متفاوت شده و شامل ارایه انواع اطلاعات طراحی شده به وسیله کامپیوتر در هنرهای گرافیکی و تایپی و نرم افزارهای آموزشی و سرگرمی میشود. علاوه بر این، گرافیک های کامپیوتری همان طرح هایی هستند که با کمک کامپیوتر رسم میشوند و موارد مانند نمادها، نمودارها، تایپوگرافی ، نقاشی ها و انواع طرح های هندسی نیز در این گروه قرار میگیرند.
به طور معمول، در طرح های گرافیکی، متن و رنگ با هم ترکیب میشوند تا بتوان با استفاده از آن، مفهومی را توضیح داد. از این جهت، امکان دارد که یک طرح گرافیکی شامل انتخاب مؤلفه های خاص، ترتیب بندی تایپوگرافی و یا ایجاد یک عنصر منحصر به فرد باشد که این روند در پوسترها، وب سایت ها و بروشورها به وضوح قابل مشاهده است. همچنین، امکان دارد که ارتباط بین مؤلفه ها عینی بوده و با دیگر عناصر فرهنگی و یا صرفا یک سبک متمایز مرتبط باشد.
قابل ذکر است که با استفاده از گرافیک میتوان طرح های هنری و یا عملیاتی ایجاد کرد. به طور معمول، این طرح های هنری ، تعریف شده هستند ، مانند عکس و یا تفسیر آن، و میتوان در معماری از آنها بهره برد. طراحی گرافیک، روند ارتباط تصویری از طریق تایپوگرافی، عکاسی و ارایه توضیح است. معمولا، طراحان گرافیک، نشانه ها و تصاویری را ایجاد و ترکیب کرده و سپس، آنها را برای ارایه ایده و یا پیامی خاص، شکل میدهند. علاوه بر این ، این گرافیست ها از تکنیک هایی مانند هنرهای بصری، صفحه آرایی و تایپوگرافی برای ایجاد ترکیبات بصری استفاده میکنند.
غالبا، دو فاکتور رنگ و فرم در شکل گیری یک اثر گرافیکی تاثیر بسزایی دارند؛ معمولا، گرافیست ها از فرم یک طرح برای انتقال معنی و منظور خود استفاده کرده و در صورتی که این فرم کیفیت و جزئیات کافی نداشته باشد، نمیتواند نظر مخاطب را تامین کرده و به نوعی هنر گرافیست موثر واقع نمیشود. همچنین، دو نوع گرافیک کامپیوتری وجود دارد که شامل :
- گرافیک شطرنجی : یک رابطه ریاضی میان نقاط و مسیری است که برای توضیح عکس، به آنها متصل شده اند. گرافیک های برداری، از مسیرهای مشخص تشکیل شده است.
- گرافیک برداری : در این گرافیک، مجموعه ای از پیکسل های خاص وجود دارد که رنگ و سایه متفاوت دارند.
هدف افراد از اجرای گرافیک، ایجاد و انتقال یک پیام خاص به مخاطب است. بنابراین، این پیام باید به گونه ای باشد که خواننده برای خواندن آن تمایل پیدا کرده و حتی ان را به دیگر محتواها ترجیح دهد. غالبا، طراحان از این گرافیک برای گرافیک مجلات و روزنامه ها، طراحی آرم و لوگو، معماری، طراحی انواع پوستر، ساخت و طراحی وب سایت، گرافیک محیطی و اینوگرافی استفاده میکنند.
همین حالا در دوره گرافیک شرکت کنید
رشته گرافیک چیست ؟
علاقمندان به رشته گرافیک میتوانند، ابتدا این رشته را در هنرستان ها دنبال کرده و با اصول و مفاهیم اولیه و الزامات آن آشنایی پیدا کنند . علاوه بر این، این افراد میتوانند در سالهای بعد، رشته گرافیک را در دانشگاه انتخاب کرده و با شرایط و اصول ایجاد انواع طرح های گرافیکی آشنا شده و با برنامه های رایانه های نیز به دقت و سرعت کار کنند.
به دلیل وسعت حیطه گرافیک، افراد و هنرمندانی که به این رشته وارد میشوند باید از زمینه هایی مانند مبانی تصویر سازی، هنرهای تجسمی، صفحه آرایی، خط در گرافیک و عکاسی و چاپ دستی اطلاعات کافی داشته تا بتوانند هنگام طراحی های خاص از آنها کمک بگیرند. علاوه بر این، این اطلاعات به آنها کمک میکند تا طرح ها خود را دقیق تر رسم کرده و مؤلفه های موثر در آنها را نیز در نظر داشته باشند.
علاوه براین، دوره هایی که برای آموختن فن و هنر گرافیک در نظر گرفته شده ، مهارت های خلاقیت و تکنیک را توسعه داده و به این افراد کمک میکند تا آنها را با توجه به نوع و زمینه کاری خود متناسب کنند. علاوه بر این، گذراندن دوره گرافیک به تفکر انتقادی و اجرای راهکارهای بصری و استفاده از موشن گرافیک و ایجاد دیدگاه های جدید در مورد پروسه طراحی کمک میکند
علاوه بر این، غالبا تمرکز برنامه آموزش گرافیک بر آموزش کارهای عملی است تا انجام کارهای معمولی در حالی که دانشگاه عکس این موضوع را دنبال کرده و بیشتر بر مطالعات کلی و عمومی تاکید دارند. غالبا ، گرافیست هایی که مدرک گرافیک دریافت کرده باشند میتوانند در زمینه ساخت انواع آرم، لوگو، طراحی سایت، ساخت گرافیک مجلات در شرکت ها و سازمان های طراحی حرفه ای مشغول به کار شوند.
علاوه بر این، علاقمندان به گرافیک میتوانند در دوره گرافیک موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان شرکت کرده و در یک بازه زمانی مشخص و کوتاه مدت، هر آنچه را مایل باشند بیاموزند. سر فصل هایی که برای این دوره در نظر گرفته شده، جامع و کامل بوده و میتواند شناخت صحیحی از این رشته و به منظور استفاده عملی و کاربردی در اختیار دانش پذیران علاقمند قرار دهد.
همچنین، در پایان دوره به همه شرکت کنندگان در دوره، مدرک گرافیک اعطا میشود که از نظر ملی بسیار ارزشمند بوده و میتواند به تسهیل یافتن فرصت های شغلی مناسب برای این افراد کمک کند. علاوه بر این، این مدرک برای ارایه به دیگر کشورها و دانشگاه ها قابل ترجمه بود و مورد تایید سازمان ارزشیابی وس کانادا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.
چطور میتوان با استفاده از دوره گرافیک، کسب درآمد کرد ؟
قطعا، افرادی که رشته یا دوره گرافیک را گذرانده اند، توانایی های وسیعی داشته و مهارت های متنوعی به دست آورده اند و از این نظر قادر به انجام انواع کارهای مرتبط با دوره هستند و میتوانند درآمد چشمگیری هم کسب کنند. این گرافیست ها با توجه به مطالب آموخته، میتوانند در دو زمینه گرافیک تلویزیونی (تعیین رنگ مناسب برای لباس مجریان و بازیگران تلویزیونی) و گرافیک انتشارات و چاپی (طراحی بروشور، صفحه آرایی کردن مجلات، تصویر سازی برای کتاب و تهیه بروشور) انجام وظیفه کنند.
علاوه بر این، این طراحان از طریق استفاده از کامپیوتر برای تصویر سازی و به کارگیری خلاقیت در آن، طراحی دکوراسیون متفاوت برای انواع منازل، ساخت آرم های تجاری برای شرکت ها و انواع سازمان ها، تبلیغ کردن برای سازمان های راکد، بهبود صفحه آرایی کتاب ها و مجلات، انواع چاپ روی شیشه، کاغذ و کاشی و چاپ زدن با دست هم درآمد چشمگیری به دست آورند.
علی رغم اینکه، تحصیل در رشته گرافیک میتواند بر میزان درآمد گرافیست ها و طراحان تاثیر بگذارد اما عوامل و فاکتورهای دیگری مانند میزان استعداد، علاقه، پشتکار و وقت صرف کردن میتواند تعیین کننده موفقیت این طراحان بوده و آنها را برای ادامه کار ترغیب کند. بنابراین، پیشنهاد میشود این طراحان با همه زمینه ها و نرم افزارهای گرافیک آشنایی داشته و کاربرد و کارایی آنها را فرا بگیرند تا بتوانند در محیط رقابتی یافتن شغل مناسب پیروز شوند.
آینده شغلی افرادی که دوره گرافیک را گذرانده اند، چطور است ؟
دوره گرافیک، یکی از دوره های عملی و کاربردی است که میتوان آن در موسسات و آموزشگاه ها و هنرستان ها دنبال کرد. اما، مهمترین نکته در طی آموزش های متوالی این است که، این افراد بتوانند ضمن خلاقیت و نوآوری خود را تا حد امکان افزایش داده و از زبان تصویر، سمبل ها ، منحنی ها و خطوط برای انتقال منظور و هدف خود به نحو احسن استفاده کرده و در کل، مفاهیم قبلی را به شکل تازه ای بیان کنند.
در صورتی که گرافیست ها، این توانایی ها را داشته و همه این وظایف را با سرعت و دقت انجام دهند ، میتوانند آینده شغلی روشنی و خوبی را برای خود رقم بزنند. علاوه بر این، گرافیست ها میتوانند با توجه به مهارت ها و توانمندی ها و دانش و اطلاعات خود از حوزه گرافیک، فعالیت های متنوعی مانند انواع طراحی ها و صفحه آرایی کتاب ها و مجلات تا تعیین و انتخاب و چیدن رنگ های متناسب در کنار هم را انجام دهند.
علاوه بر این، گرافیست هایی که با اصول طراحی، هنر خوشنویسی، رنگ شناسی، مراحل چاپ عکس آشنایی داشته باشند، برای استخدام در جایگاه های شغلی مرتبط در اولویت بوده و میتوانند با استفاده از همین اطلاعات و توانمندی ها نظر کارفرماها را به خود جلب کنند.
چرا دوره گرافیک را در موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان میگذرانیم ؟
گرافیک، یکی از رشته های بسیار کاربردی و مهم هنری است که باید برای آموزش آن به موسسات معتبر مراجعه کرد. افراد علاقمند به حوزه گرافیک میتوانند در دوره آموزش گرافیک که توسط موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان معرفی و ارایه شده شرکت کرده و در زمینه گرافیک اطلاعات ذی قیمتی به دست آورند. از جمله مزیت های این دوره این است که هزینه های آن در مقایسه با دیگر موسسات کمتر بوده و یادگیری این دوره به نوعی مقرون به صرفه است.
علاوه بر این، افراد علاقمند و دانش پذیران میتوانند در بازه زمانی کوتاه سه ماهه، تمام اصول و مبانی گرافیک را به طور کامل آموخته و عملا از آنها برای اجرای انواع کارهای گرافیکی استفاده کرده و بعد از مدت کوتاهی به گرافیست حرفه ای تبدیل شده و میزان درآمد خود را افزایش دهند. این افراد میتوانند دانش خود را به دیگران نیز انتقال داده و از این طریق آموخته هایشان را ارزیابی کنند.
همچنین، این موسسه در پایان دوره، به همه دانش پذیران و علاقمندان شرکت کننده در دوره گرافیک، گواهینامه گرافیک ارایه میکند. این گواهینامه از اعتبار و اهمیت خاصی برخوردار بوده و دارندگان آن میتوانند از آن برای اثبات و تایید دانش و اطلاعات خود و البته یافتن جایگاه و سمت شغلی مناسب و دلخواه و سپس پیشرفت شغلی استفاده کنند.
گرافیست ها باید چه مهارت هایی داشته باشند؟
طراحی گرافیک، که با عنوان طراحی ارتباطی نیز معروف است، شامل کار کردن با تصاویر و متن است. این حوزه، بسیار حایز اهمیت بوده زیرا انجام بسیاری از کارها، مانند تبلیغات تا ساخت انیمیشن و طراحی محصول، به آن وابسته بود و میتواند موفقیت و یا شکست آنها را ارزیابی کرده و تخمین بزند.
بنابراین، هنگامی که فردی برای انجام کار و فعالیت در یکی از این حیطه ها آماده میشود، به این معناست که تجربیاتش برای انجام این کار متناسب بوده و برای انجام آن کاملا آماده هست. علاوه بر این، این گرافیست ها باید بتوانند کارهای مهم و کلیدی برای سازمان و یا شرکت خود انجام دهند که عبارتند از :
- طراحی انواع آرم و لوگو
- توانایی و مهارت طراحی و ساخت و تصویر سازی برای کتاب کودکان
- مهارت عکاسی و توانایی چاپ موفقیت آمیز آنها
- مهارت ارتباط موثر با افراد مختلف و مخصوصا طراحان
- داشتن خلاقیت و ذوق و استعداد برای ایجاد طرح های متنوع
- تونایی ارتباط دادن طرح و متن
- توانایی به کار گیری انواع نرم افزارهای گرافیکی
- استفاده از انواع نرم افزارهای طراحی و تسلط بر آنها
- داشتن اطلاعات کافی و جامع در مورد حیطه های مرتبط با گرافیک
- اطلاع از نرم افزارهای موجود برای گرافیک و دریافت نسخه آپدیت شده آنها
- توانایی و مهارت طراحان برای انجام سریع پروژه ها و مدیریت زمان
- آگاهی از طیف رنگ و کاربرد آنها در پس زمینه های مختلف
از میان همه گرافیست هایی که برای سمت ها و جایگاه های شغلی مشابه رقابت دارند، افرادی میتوانند موفق شوند که علاوه بر توانمندی های بیان شده، مهارت ها و ویژگی های خاص و منحصر به فردی داشته و بتوانند آنها را در جهت اجرای انواع طرح های گرافیکی به کار گیرند. علاوه بر این، طراح هایی که از اهمیت خلاقیت و تفکر انتقادی مطلع هستند، بهتر میتوانند وظایف خود را انجام دهند.
علاوه بر مهارت هایی که بیان شد، گرافیست ها میتوانند با توجه به خلاقیت و نوآوری که دارند، در زمینه های مختلفی مانند تغییر فضاهای شهری نقش موثر و مفیدی داشته باشند. آنها میتواند با توجه به محیط مورد نظر و کاربرد و کارایی و شرایط جغرافیایی آن، طرح هایی را رسم کرده و نظر مسئولین را جویا شده و در صورت تناسب آنها با محیط، آنها را عملا اجرا کرده و فضای آن محیط را به نحو احسن تغییر دهند. علاوه بر این، این هنرمندان گرافیست میتوانند از انواع طرح های موجود الهام گرفته و آنها را تعدیل کرده و تغییر داده و برای مقاصد و اهداف مختلف استفاده کنند.
افرادی که دوره گرافیک را گذرانده اند، میتوانند در چه زمینه و مشاغلی فعالیت کنند ؟
گرافیست ها افراد و هنرمندانی هستند که دارای ذوق و استعداد هنری بوده و میتوانند از آن برای ایجاد طرح ها و گرافیک های خلاقانه استفاده کنند. علاوه بر این، آنها با انجام هر کدام از فعالیت های هنری که پیشتر بیان شد، پیام خاص خود را منتقل میکنند. قابل ذکر است که این افراد علاوه بر خلاقیت که لازمه کار آنهاست، فقط با استفاده از حواس پنجگانه خود کار کرده و نیازمند محیطی انعطاف پذیر و آرام و بدون قوانین دشوار هستند.
علاوه بر این، این افراد میتوانند با استفاده از هنر خود در زمینه عکاسی، طراحی، نقاشی و انواع چاپ، در حیطه های و زمینه های تخصصی زیر مشغول به فعالیت شوند :
گرافیک محیطی : در این نوع طراحی، طراح بخش های مختلف یک محیط را با خطوط و رنگ از هم جدا کرده و میتواند کارایی های جدیدی را برای آنها تعریف کند.
ارتباط بصری : این نوع از ارتباط به طراحی بصری و ایجاد طرح هایی که ظاهر آنها مهم است، ارتباط دارد.
تصویر سازی : طراح میتواند برای انواع مجلات و کتاب ها و نقشه ها، طرح های رنگی و یا سیاه و سفید بکشد. قابل ذکر است که ، در همه این موارد باید از انواع نرم افزارهای گرافیکی بهره برد و البته آشنایی و تسلط بر علوم دیگر مانند روانشناسی نیز میتواند به ارزیابی واکنش و نظر مخاطبان از طرح های ایجاد شده کمک کند.
گرافیست ها میتوانند در سازمان ها و شرکت های دولتی و خصوصی و یا به طور مستقل کار کنند. مزیت کار کردن در سازمان ها این است که گرافیست حقوق ثابتی داشته و ساعت کارش هم مشخص است در حالی که، ساعت کار گرافیستی که به طور مستقل کار میکند، متغیر و انعطاف پذیر بوده و میتواند درآمد قابل توجهی هم از طریق گرفتن سفارش های اینترنتی به دست آورد.
در کل، با توجه به اینکه گرافیست ها با انواع طرح و رنگ و افراد مختلف در ارتباط هستند، بنابراین کارشان تا حد زیادی شادی آور بوده و در صورتی که تمام اصول و نکات تکنیکی گرافیک را رعایت کرده و مشتری هم از نتیجه کار آنها رضایت داشته باشد ، همیشه از عملکرد خود راضی و خرسند بوده و این نکته طراحان را ترغیب به ادامه کار کرده و موفقیت آنها را تضمین میکند.
روانشناسی رنگ چه تاثیری در نقش های گرافیکی دارد ؟
روانشناسی رنگ، به بررسی رفتار و احساس انسان می پردازد. به طور معمول، انسان ها با توجه به تاثیر متقابل زمینه فرهنگی، سلیقه شخصی و تربیت خانوادگی به برخی از وقایع واکنش نشان میدهند. جالب است که بدانید رنگها میتوانند نوع دریافت ما را نسبت به بسیاری از موارد تغییر داده و این میتواند بخشی از هدف طراح باشد. بنابراین، بهتر است که گرافیست ها نقش تفاوت ها را در دریافت ها انواع مخاطب ها در نظر داشته باشند.
علاوه بر این، رنگ یک مفهوم ذهنی است که در طراحی گرافیک بسیار حائز اهمیت است و امکان دارد که معنای یک رنگ بین دو فرد به دلیل اولویت ها، زمینه فرهنگی و یا میزان شناخت از انواع رنگ ها کاملا متفاوت باشد. از رنگها میتوان برای جلب نظر و توجه ، تاکید بر مؤلفه ها و عناصر، سازماندهی محتوا، کمک به زیبایی ظاهری و بر انگیختن احساسات استفاده کرد. همچنین، طراحان در صورتی میتوانند رنگ و ترکیب آن را انتخاب کنند که، درک کلی نسبت به تئوری رنگ (مطالعه رنگ در هنر و طراحی و ارتباط بین آنها و اصول مورد استفاده در ایجاد طرح های همرنگ ) داشته و بتوانند تناسب آنها را متوجه شوند.
رنگ های موجود در چرخه رنگ، به سه گروه رنگ های اصلی ، ثانویه و ثالثیه (ترکیبی) تقسیم بندی میشوند که هر کدام دارای ویژگی ها منحصر به فردی هستند و عبارتند از :
رنگ های اصلی : این رنگها شامل، زرد و قرمز و آبی بوده و دیگر رنگ های چرخه رنگ با استفاده از آنها ساخته شده و بیشترین کاربرد آنها در زمینه جلب نظر و توجه دیگران است.
رنگ های ثانویه: این رنگ ها شامل نارنجی، سبز و بنفش بوده و به نوعی حاصل ترکیب دو رنگ اصلی هستند و برای ایجاد و ساخت طرح هایی مورد استفاده قرار میگیرند که تعادل نقش مهمی در آنها دارد.
رنگ های ثالثیه (ترکیبی): این گروه، شامل رنگ های بنفش-آبی، سبز-زرد، نارنجی-زرد، نارنجی-زرد، نارنجی-قرمز و بنفش-قرمز شده و نتیجه ترکیب رنگ های اولیه و ثانویه هستند. علاوه بر این، با استفاده از این رنگ ها میتوان طیف وسیعی از رنگ ها را ساخت.
قابل ذکر است که صرفا آگاهی از وجود چنین رنگ ها و البته چرخه رنگ کافی نبوده و گرافیست ها باید معنا و مفهوم هر کدام از رنگ ها و نحوه ترکیب و تناسب و هماهنگی آنها را نیز در نظر بگیرد تا نظر مخاطبان را جلب کرده و در کار خود موفق شود.
نرم افزارهای کاربردی برای گرافیک کدامند ؟
نرم افزارهای گرافیک، مجموعه ای از برنامه های کامپیوتری هستند که به فرد امکان میدهد تا عکس ها و تصاویر را دستکاری و یا تغییر دهند. علاوه بر این، با استفاده از این برنامه ها میتوان فرمت های گرافیکی، شامل فرمت های نوشتاری برای برنامه های خاص گرافیک کامپیوتری، را جا به جا کرد. قابلیت این نرم افزارها این است که با استفاده از آنها میتوان تصویر ، طرح، لوگو، تصویر چند بعدی و انیمیشن ساخت.
در حل حاضر، چندین نرم افزار برای گرافیک وجود دارد که از میان آنها به چند مورد که کاربرد و اعتبار و اهمیت بیشتری دارند اشاره میکنیم :
فتوشاپ: این نرم افزار، یکی از نرم افزارهایی است که افراد حرفه ای برای ویرایش و افزایش کیفیت عکس از آن استفاده کرده و برای سیستم های ویندوز و البته مک قابل اجرا است. قابل ذکر است که این نرم افزار، گزینه های فراوانی داشته و از این نظر امکان دارد که برای افراد مبتدی کمی دشوار باشد. البته، امکان دارد که این نرم افزار با توجه به عکس مورد نظر و سطح تخصص و مهارت فرد، مناسب نباشد.
غالبا، افراد حرفه ای از نسخه آپدیت شده این نرم افزار استفاده میکنند زیرا برخی از گزینه های نسخه های قبلی آن به صورت متفاوتی عمل کرده و امکان دارد که نتواند تغییر مورد نظر را ایجاد کنند. از جمله مزیت های این نرم افزار این است که، ابزار برش آن بسیار موثر عمل کرده، میتوان با استفاده از آن فیلم را هم ویرایش کرده و البته عملکرد کلی آن هم بهبود یافته است.
از میان همه قابلیت های که این نرم افزار دارد ، توانایی اش در ترکیب متن و گرافیک، داشتن موارد استفاده فوق العاده و باور نکردنی و ساده و قابل فهم بودن برای افراد مبتدی موجب شده تا طرفداران زیادی پیدا کرده و کاربرد آن برای برخی از پروژه ها تثبیت شود. از طرف دیگر این ابزار، به اندازه کافی حرفه ای و قدرتمند نبوده و برای انواع گرافیک و تعدیل اندازه عکس ها محدودیت دارد.
Illustrator: از این نرم افزار برای ، ساخت عکس و تصویر سازی استفاده شده و غالبا، طراحان گرافیک، هنرمندان بصری و طراحان وب از آن بهر گرفته و شامل ابزارهای مهمی و کاربردی است که میتواند زمان مورد نیاز برای تصویر سازی را کاهش دهد. علاوه بر این، از این نرم افزار برای ساخت تصویر چاپی و دیجیتالی مانند نمودار ، کارتون، لوگو و انواع تصویر، کارت پستال و پوستر استفاده میشود.
مزیت ها این است که میتوان آن را در سیستم ویندوز و مک اجر نموده و متن را به شیوه های مختلف دستکاری کرد. علاوه بر این، با استفاده از این نرم افزار میتوان متن را به صورت منحنی نوشت (برای لوگو) و از آن برای طراحی قالب وب سایت ها نیز استفاده کرد.
کورل درا | CorelDraw : این نرم افزار، یک ویرایش گر گرافیک برداری است که گزینه های متعددی شامل تعدیل رنگ، تعدیل کنتراست و افکت های جانبی را برای ویرایش عکس در اختیار افراد حرفه ای گذاشته و با چندین لایه و صفحه کار میکند.
نقاط قوت این نرم افزار این است که، طراحی با آن ساده بوده ، میتوان از آن فقط برای سیستم ویندوز استفاده کرد، از فرمت های تصویری پشتیبانی میکند و به گونه ای بهینه سازی شده که میتوان آن را همزمان با پردازنده های چند هسته ای استفاده کرد.
با توجه به مواردی که در بالا بیان شد، هر کدام از این نرم افزارها کاربرد و کارایی خاصی داشته و برای انجام کار منحصر به فردی مورد استفاده قرار میگیرد. افرادی که تمایل دارند در دوره گرافیک شرکت کنند، میتوانند در کلاس های موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان شرکت کرده و از این طریق، اطلاعات و دانش کافی برای کار عملی در این زمینه را به دست آورند.
همین حالا در دوره گرافیک شرکت کنید
گرافیست ها چه وظایفی در برابر مشتریان دارند؟
علی رغم اینکه، گرافیست ها میتوانند برای اجرای برخی از سفارش ها پیشنهاداتی بدهند اما باید به یاد داشته باشند که نظر و ایده مشتریان در راس قرار داشته و طرح نهایی باید طبق خواست و دلخواه آنها باشد. از این نظر، آنها باید تمام مهارت و آموخته های خود را به کار گیرند تا طرح به خودی خود بتواند منظور و هدف نهایی را نشان داده و البته نظر مشتری را تامین کند. در این راستا، گرافیست وظایفی دارد که عبارتند از:
- صحبت با مشتری ها در مورد طرح و گرافیک مورد نیاز و ویژگی های مورد نظر آنها
- در نظر گرفتن و انتخاب نرم افزارهای کارآمد و تخصصی برای انجام پروژه مورد نظر
- پیشنهاد استفاده از شیوه های متفاوت برای طراحی
- اعمال نظرات مشتری در طرح
- مشورت با همکاران و گرفتن ایده برای اجرای طرح مورد نظر
- تهیه و ایجاد طرح اولیه برای مشتری و بررسی آن
- طراحی طرح های پیشنهادی و جویا شدن نظر مشتری در مورد آنها
- سوال کردن در مورد محصول و یا خدمتی که قرار است طراحی شود
- زمان پرداخت هزینه ها
- بررسی نکات و موارد موثر بر طرح نهایی
- زمان مورد نیاز برای اتمام طرح مورد نظر
- تحویل به موقع و بدون عیب طرح
در صورتی که گرافیست تمام وظایف خود را به طور کامل انجام داده و مشتری از او رضایت داشته باشد، میتواند مجددا با هم همکاری داشته و حتی امکان دارد که مشتری های جدیدی هم به او معرفی شده و از این طریق بتواند درآمد چشمگیری کسب کنند. علاوه بر این، گرافیست هایی که سبک کاری متفاوتی داشته و با پروسه های گرافیک را به نحو متفاوتی انجام میدهند، بیشتر از دیگران نظر مخاطبان را جلب کرده و به طبع وفق تر خواهند بود.
خلاقیت چه تاثیری در کیفیت کار گرافیست ها دارد ؟
هدف اصلی طراحان، ایجاد طرح های جدید است اما این موضوع، لزوما به معنای خلاق بودن طراحان نیست. با این حال ، نقش خلاقیت در طراحی بسیار واضح و مشهود بوده و گاهی بدون آن نمیتوان طرح های کاربردی ساخت. بنابراین، طراحی جز فعالیت های خلاقانه محسوب شده و این خلاقیت طراح است که نتیجه و استقبال مخاطبان را مشخص میکند.
علاوه بر این، غالبا طراحان خلاق، ایده های ناب و منحصر به فردی داشته و در واقع، به واسطه خلاقیت شان به مسیرهای جدید هدایت شده و طرح هایی ارایه و اجرا میکنند که به طور چشمگیری از طرح های قبلی متفاوت بوده و معانی و مفاهیم متفاوتی از آنها برداشت میشود. نکته جالب در زمینه خلاقیت طراحان این است که خلاقیت باید با تفکر انتقادی همراه باشد تا بتواند همه ایده ها را بررسی کرده و ایده های کاربردی و غیر کاربردی را از هم جدا کند. غالبا، طراحانی که این دو فاکتور تفکر انتقادی و خلاقیت را همزمان به کار میگیرند، ایده های مناسب تر و بهتری ارایه میکنند.
یکی دیگر از نکاتی که به خلاقیت طراحان کمک میکند، داشتن مهارت ها و حساسیت های هنری است که آنها را به سوی استفاده از رنگها، ایجاد آثار ترکیبی و به کارگیری تایپوگرافی های خاص هدایت میکند. قابل ذکر است که، چگونگی استفاده از حساسیت های هنری به میزان خلاقیت هنرمندان وابسته است و میزان آنها در میان طراحان مختلف، متفاوت و قابل بررسی است.
گرافیک چه تاثیری در بازاریابی انواع محصولات دارد؟
طراحی گرافیکی، چیزی فراتر از مجموعه ای از تصاویر است و در واقع هنر ارتباط بصری و تفهیم پیام مورد نظر است بنابراین، در صورتی که برای یک محصول و یا خدمات خاص، محتوای ضعیفی وجود داشته باشد، ارتباطی که باید بین گرافیست و مخاطبان برقرار شود نیز ضعیف بوده و محصول معرفی نشده و منجر به خرید هم نمیشود. در نتیجه، طراحی گرافیکی باید به گونه ای باشد که مشتری را از طریق پیام ارایه شده به خرید دعوت کند.
غالبا، پیام های گرافیک به سه صورت میتوانند مشتری ها را به خرید ترغیب و تشویق کنند:
- برقراری ارتباط : مهمترین تاثیر طرح های گرافیکی این است که، با مشتری ارتباط و تعامل برقرار کرده و او را ترغیب میکند تا اقدامی مانند کلیک کردن، نظر دادن و یا اشتراک گرفتن را انجام داده و به این طریق زمینه همکاری و ارتباط بیشتر را فراهم کند.
- استفاده از پست های تصویری: جالب است که بدانید، همیشه تصاویر زودتر مشاهده شده و تاثیر بیشتر و موثرتری بر مشتری ها دارند بنابراین، میتوان برای معرفی محصول و یا خدمات از این روش بهره برد.
- استفاده از اینفوگرافیک : اینفوگرافیک ، نمودارهای تصویری هستند که مملو اطلاعات مهم و خلاصه بوده و از نظر مشتری ها جذابیت بیشتری داشته و به آنها کمک میکند تا سریعتر مطلب را درک کرده و متوجه شوند.
در واقع، اصل بازاریابی ، ارتباط بصری است و در صورتی که طراحان بتوانند با استفاده از طرح خود این ارتباط را به بهترین نحو برقرار کنند، نیمی از راه را پیموده و میتوانند با کمک دیگر ترفند های بازاریابی نظر مشتریان را جلب کنند. علاوه بر این، این طراحان گرافیک باید پیام های بصری را به واضح ترین شکل ممکن بیان کرده و ارایه دهند تا نظر طیف وسیعی از مشتریان را به خود جلب کرده و آنها را در مسیر خرید فرار دهد.
گرافیست ها چه فوایدی برای جامعه دارند ؟
غالبا، گرافیست ها نقش مهمی در جامعه و انتقال اهداف افراد مختلف دارند. علاوه بر این، گرافیک به نوعی با نیازهای جامعه هماهنگ بوده و نشان دهنده هویت و ارزش های جامعه است که باید به بهترین نحو توسط گرافیست ها به نمایش گذاشته شود.
بنابراین، افرادی که در این رشته تحصیل کردند میتوانند از شیوه های مختلفی مانند طراحی لوگو و تصویرسازی برای انتقال منظور خود استفاده کنند. علاوه بر این، افرادی که تجربیات خاص و ارزنده ای در زمینه گرافیک دارند میتوانند با استفاده از طرح ها و رنگ ها، نگاه جامعه را نسبت به برخی از مفاهیم و کارها تغییر داده و حتی افراد را به پیروی از یک شیوه متعارف دعوت کنند. قابل ذکر است که طرح هایی این قابلیت را دارند که، به دقت کشیده شده و همه مخاطبان بتوانند مفهوم مورد نظر را از آنها برداشت کنند.
غالبا، افرادی که به حوزه گرافیک علاقمند هستند میتوانند بعد از تحصیل این رشته در هنرستان، آن را در دانشگاه نیز ادامه داده و هر آنچه که برای فعالیت در این رشته نیاز دارند را فرا بگیرند. علاوه بر این، شرکت در دوره گرافیک موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان نیز میتواند مهارت هایی که افراد علاقمند به آن نیاز دارند را در اختیار بگذارد.
دانش پذیران دوره گرافیک میتوانند در مدتی کوتاه به همه مفاهیم و تکنیک های گرافیک تسلط پیدا کرده و عملا از آنها برای انجام کارهای گرافیکی مختلف استفاده کنند. همچنین، در پایان دوره به دانش پذیران شرکت کننده در دوره مدرک گرافیک اعطا میشود که مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و میتوان ان را به منظور ارایه به دانشگاه های خارج از کشور ترجمه کرد. علاوه بر این، این مدرک توسط سازمان ارزشیابی وس کشور کانادا تایید شده است.
تسلط بر مهارت های طراحی دستی ، چه تاثیر بر کیفیت کار طراحان دارد ؟
در واقع، تمرین های دستی طراحی، اولین مهارتی است که یک طراح به دست آورده و به نوعی مهارت پایه محسوب شده که با توجه به آن میتوان طرح های مختلفی را رسم کرد. علاوه بر این، این مهارت میتواند به جذابیت و تاثیر گذاری بیشتر طرح کمک شایانی بکند. بنابراین ، در صورتی که این طراحان هنگام رسم این طرحها، مواد زیر را رعایت کنند میتوانند مهارت خود را به طور قابل توجهی ارتقا داده و سپس همین طرح ها را با کمک نرم افزارهای کامپیوتری رسم کنند:
- طراح باید شیوه و نحوه طراحی خود را شناخته و بداند بیشترین حرکات را با کدام بخش از دست خود انجام داده و بهتر است برای طراحی یک طرح و یا بخش خاص ، از کدام بخش استفاده کند.
- طراح باید برای رسم طرح نهایی بسیار تمرین کرده و سعی در برطرف کردن نواقص طرح داشته باشد.
- خط ها را آزادانه کشید و در طول طرح امتداد دهید.
- از انواع خطوط ضخیم برای نشان دادن اجسام دوره و از خطوط نازک برای اجسام نزدیک استفاده کنید تا بتوان شکل و یا مفهوم مورد نظر را درک کرد.
- برای طراحی از طرح هایی استفاده کنید که، دو بعدی و یا سه بعدی هستند.
- از طرح هایی که قبلا رسم شده اند، استفاده کنید.
علاوه بر این امکان دارد که کل یک طرح به صورت دستی رسم شده و محصول یا خدمات از روی آن ساخته شود.
رشته گرافیک چه زیر شاخه هایی دارد ؟
رشته گرافیک، یکی از رشته ها مهم و کاربردی است که به واسطه زیر شاخه هایی که دارد بسیار متنوع بوده و میتوان از هر کدام از آنها به نحو متفاوتی بهره برد. رشته گرافیک دارای دو زیر شاخه اصلی است که هر کدام را به تفکیک توضیح میدهیم:
طراحی دیجیتال: زیر شاخه های این گروه عبارتند از:
- طراحی اپلیکیشن های موبایل: غالبا، برای طراحی اپلیکیشن های موبایل از نرم افزارهای مختلفی استفاده میشود.
- طراحی ظاهر سایت: در این نوع از طراحی، کدنویسی انجام نمیشود.
- طراحی فیلم و ویدئو: این حوزه بسیار گسترده بوده و علاقمندان میتوانند در حوزه های متنوعی مانند گرافیک طراحی بسته بندی تا گرافیک فیلم شرکت کرده و تجربیات ارزنده ای به دست آورند.
- طراح و برنامه نویس : این برنامه نویس با انواع نرم افزارهای گرافیک آشنایی داشته و این موضوع کار آنها را کمی فنی جلوه میدهد.
طراحی چاپی: زیر شاخه های این گروه میتواند شامل موارد زیر باشد:
- طراحی تبلیغات : میتوان از این نوع از طراحی برای اجرای تبلیغات موجود در مجلات، وب ، اینترنت و حتی روزنامه ها نیز بهره برد.
- طراحی تابلو : این نوع طراحی برای تهیه نمادهای و تابلوهای فروشگاه ها کارایی دارد.
- نشریه : این نوع از طراحی هم با توجه به نامش، برای کتاب و انواع نشریات و مجلات کارایی دارد.
- برندینگ : مواردی مانند طراحی لوگو و برند در این گروه جای میگیرند.
- طراحی بسته بندی محصول : این طراحی شامل طراحی برای انواع محصولات بهداشتی و غذایی و انواع اسباب بازی میشود.
امکان دارد که دو نمونه از این زیرشاخه ها به صورت همزمان استفاده شوند.
اسن دوره شامل 47 ساعت فیلم آموزشی و 201 صفحه محتوی متنی می باشد.