***مدیریت تجارت بین الملل

***مدیریت تجارت بین الملل

  • person مدرسین دوره
        محمد رضا بیکیان
        عباس کیانوشی
        مریم سورچیان
  • cast_for_education نوع برگزاری دوره حضوری
  • scheduleمدت دوره ۴۰۰ ساعت
  • verifiedگواهینامه پایان دوره سازمان وزارت علوم
  • attach_moneyشهریه ۱۵,۰۰۰,۰۰۰ تومان
  • categoryدسته بندی مدیریت کسب و کار

ثبت نام

دوره ***مدیریت تجارت بین الملل

درباره دوره

دوره مدیریت تجارت بین الملل چیست؟ اهمیت مدیریت تجارت بین الملل چیست؟ آینده شغلی مدیریت تجارت بین الملل چیست؟ چرا باید در دوره مدیریت تجارت بین الملل مؤسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان شرکت کنیم؟ پس از شرکت در دوره مدیریت تجارت بین الملل چه مهارت هایی کسب می کنیم؟ وظایف مدیر تجارت بین...
مشاهده بیشتر
خدماتی که شما در این دوره دریافت میکنید
  • بسته آموزشی مالتی مدیا
    بسته آموزشی مالتی مدیا
  • گواهینامه پایان دوره معتبر
    گواهینامه پایان دوره معتبر
  • لوح ویژه گواهینامه
    لوح ویژه گواهینامه
  • کتاب کامل محتوای دوره
    کتاب کامل محتوای دوره
مدرسین دوره
International Trade management
محمد رضا بیکیان دکتری رشته حقوق خصوصی از دانشگاه شیراز مشاهده رزومه keyboard_backspace
International Trade management
عباس کیانوشی دکتری روبط بین الملل از دانشگه آزاد اسلامی واحد شهرضا مشاهده رزومه keyboard_backspace
International Trade management
مریم سورچیان کارشناسی ارشد زبان انگلیسی از دانشگاه شیخ بهایی اصفهان مشاهده رزومه keyboard_backspace

امکان پرداخت اقساطی این دوره:

۵۰٪ درصد مبلغ دوره بصورت پیش پرداخت و مابقی طی ۲ مرحله بصورت چک که تا قبل از دریافت مدرک می بایست پرداخت شود.


تمام جلسات این دوره به صورت محتوای ویدئویی آموزشی در اختیار شما قرار میگیرد

  • 1 مدیریت تجارت بین الملل (25 ساعت)

    • تعریف تجارت بین الملل
    • ضرورت وجودی روابط بین الملل
    • تحولات تاریخی در نظریه های کلاسیک تجارت بین الملل (مرکانتیلیسم،آدام اسمیت و نظریه مزیت مطلق،دیوید ریکاردو و نظریه مزیت نسبی)
    • نظریه های غالب در تجارت بین الملل (نظریه فراوانی تولید (هکشر-اوهلین)، نظریه هزینه های کاهش یابنده، نظریه سیکل تولید در تجارت بین الملل)
    • مکاتب غالب در تجارت بین الملل
    • نقش عرضه و تقاضا در تجارت بین الملل
    • منحنی های بی تفاوتی در تجارت بین الملل،توزیع بهره گیری در تجارت بین الملل،نظریه تقاضای متقابل،نسبت مبادله در حال تعادل
    • رشد تجارت بین الملل (رشد متوازن،رشد نامتوازن (قضیه ریبجنسکی))
    • نقش سیاست بازرگانی "عوارض گمرکی " در تجارت بین الملل (تعریف عوارض گمرکی، انواع عوارض گمرکی، دلایل وضع عوارض گمرکی، اثرات اقتصادی عوارض گمرکی، نظریه اتحاد گمرکی)
    • نقش سیاست بازرگانی "دامپینگ"در تجارت بین الملل
    • نقش "ترازپرداختها" در تجارت بین الملل
    • ارز خارجی، تعریف ارز، معامله سواپ،سفته بازی (اسپیکولاسیون)، آربیتراژ
    • نقش سرمایه گذاری در تجارت بین الملل
    • کارکرد تجارت بین الملل در قرن بیست و یکم

دوره آموزش مدیریت تجارت بین الملل

دوره مدیریت تجارت بین الملل چیست؟

دوره ی مدیریت تجارت بین الملل دوره ای است که افراد علاقه مند به مباحث تجارت بین الملل، قوانین حقوقی، گمرک و کالاها، مبانی خرید کالا، حقوق قرارداد ها و مباحثی از این قبیل آشنا می کند. این دوره به افراد کمک می کند تا خود را برای نظارت بر کلیه ی کارهای عملیاتی تجارت بین الملل آماده کنند. هم چنین دانش پذیران با اصول، اصطلاحات و قوانین مربوط به تجارت بین الملل و هم چنین با صادرات و واردات آشنا می شوند. تمام اقتصادهای پیشرفته به طور گسترده در تجارت بین المللی فعالیت می کنند و منافع قابل توجهی را برای جوامع خود به ارمغان می آورند. تجارت، رشد اقتصادی، بهره وری، پیشرفت تکنولوژیکی، و مهمتر از این رفاه مصرف کننده را افزایش می دهد. این فقط یکی از مباحث دخیل در دوره ی مدیریت تجارت است که می تواند جالب باشد. برای آشنایی بیشتر با این دوره به تعریف تجارت بین الملل و مباحث مدیریتی در بخش های زیر می پردازیم.

بگذارید در ابتدای کار با مثالی ساده مفهوم تجارت بین الملل را توضیح  دهیم. وقتی به یک بازار می روید و موزهای آمریکای جنوبی، قهوه برزیل و یا یک تلفن همراه خریداری می کند این در اثر تجارت بین المللی بوده است. تجارت بین المللی مبادله کالاها و خدمات بین کشورها است. این نوع تجارت باعث ایجاد یک اقتصاد جهانی می شود که در آن قیمت ها، یا عرضه و تقاضا  تحت تأثیر رویدادهای جهانی قرار می گیرند. به عنوان مثال، تغییر سیاسی در آسیا می تواند منجر به افزایش هزینه های کار شود و در نتیجه هزینه های تولید یک شرکت کفش ورزشی آمریکایی در کشوری آسیایی افزایش می یابد که در نتیجه باعث افزایش قیمتی می شود که باید آن کفش ورزشی خاص را خریداری کنید.. از سوی دیگر، کاهش هزینه های کار، باعث می شود که برای پرداخت کفش جدید خود هزینه کمتری بپردازید.

تجارت در سطح جهانی به مصرف کنندگان و کشورها این امکان می دهد که کالاها و خدماتی را که در کشور خود ندارند از کشورهای دیگر وارد کنند. تقریبا هر نوع محصول را می توان در بازار بین المللی پیدا کرد: غذا، لباس، قطعات یدکی، روغن، طلا و جواهر، سهام، ارز و حتی آب. هم چنین به غیر از محصولات، خدمات را هم می توان تجارت کرد مانند خدمات گردشگری، بانکی، مشاوره و حمل و نقل، غیره. محصولی که به بازار جهانی فروخته می شود صادرات است و محصولی که از بازار جهانی خریداری می شود واردات نام دارد. تجارت جهانی به کشورها اجازه می دهد تا از منابع ، نیروی کار، فناوری یا سرمایه بهره ی بیشتری ببرند. از آنجایی که کشورها دارای دارایی های مختلف و منابع طبیعی (زمین، نیروی کار، سرمایه و تکنولوژی) هستند، برخی کشورها ممکن است همان محصول را با کارایی بهتر تولید کنند و بنابراین آن را ارزان تر از سایر کشورها می فروشند. اگر یک کشور نمی تواند به طور موثر یک کالا را تولید کند، می تواند این کالا را با تجارت با کشور دیگری که می تواند آن را تولید کند، به دست آورد.

تجارت بین دو یا چند کشور اتفاق می افتد. عواملی نظیر اقتصاد، سیاست های دولتی، بازار، قوانین، نظام قضایی، ارز، و غیره بر تجارت تاثیر می گذارند. روابط سیاسی بین دو کشور نیز بر تجارت بین آنها تأثیر می گذارد. گاهی اوقات موانع در راه تجارت، بر روابط دو جانبه ی کشورها تأثیر معکوس می گذارد. برای جلوگیری از این، سازمان های اقتصادی و تجاری بین المللی تأسیس شده اند. برخی از سازمان های بین المللی اقتصادی تشکیل شده اند تا روند تجارت بین کشورهای دارای موقعیت اقتصادی مختلف را روشن و توجیه کنند. این سازمان ها برای تسهیل و رشد تجارت بین المللی تلاش می کنند. صنعتی سازی، تکنولوژی پیشرفته، از جمله حمل و نقل، جهانی سازی، شرکت های چند ملیتی و برون سپاری همه تاثیرات عمده ای بر سیستم تجارت بین المللی دارند.

افزایش تجارت بین المللی برای ادامه جهانی شدن حیاتی است. این نوع تجارت، رقابت بیشتر و قیمت گذاری رقابتی بیشتر در بازار را ممکن می سازد. رقابت در نتیجه محصولات ارزان تر برای مصرف کننده است. مبادله کالا همچنین بر اقتصاد جهان تأثیر می گذارد که به واسطه عرضه و تقاضا دچار تغییر می شود که باعث می شود کالاها و خدمات قابل دسترس شوند.
تجارت بین الملل به شرکت ها این امکان را می دهد تا در بازار جهانی رقابت کنند و قیمت های رقابتی را برای محصولات و خدمات خود بکار گیرند. همانطور که محصولات بیشتری در بازار عرضه می شود، مصرف کنندگان به نیازهای خود پاسخ می دهند و خواسته های خود را برآورده می کنند، در نتیجه رضایت مشتری افزایش می یابد. علاوه بر این، مبادله کالاها و خدمات در سطح جهانی تأثیر قابل توجهی بر اقتصاد ملی دارد و بنابراین تعادل پرداخت های بین المللی و به طور قابل توجهی به تولید ناخالص داخلی (GDP) کشور کمک می کند. با توجه به این مسئله که  تقریبا 30 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان که در بخش های برون مرزی فعال است، واضح است که تجارت بین المللی بخش جدایی ناپذیر و رو به رشد تجارت است. در نتیجه ی جهانی شدن، کسب و کار یک مفهوم جدید برای تعریف چالش ها و فرصت های منحصر به فرد به محیط جدید کسب و کار در سطح بین الملل با عنوان مدیریت تجارت بین الملل را تعریف کرده است. هم چنین یکی از مفاهیم اساسی دخیل در تجارت بین الملل مفهوم مزیت رقابتی است که توسط دیوید ریکاردو در قرن نوزدهم ارائه شده است. به طور خلاصه، اصول مزیت رقابتی نشان می دهد که یک کشور می تواند برخی کالاها یا خدمات را ارزان تر از سایر کشورها تولید کند. به لحاظ فنی، کشور می تواند یک کالا یا خدمات خاصی را با هزینه و در مدت زمان کمتری نسبت به دیگر کشورها تولید کند.

همین حالا در دوره مدیریت تجارت بین الملل شرکت کنید

اهمیت مدیریت تجارت بین الملل چیست؟

اهمیت مدیریت جهانی تجارت گاهی اوقات نادیده گرفته می شود اما شرکت هایی که آن را اتخاذ کرده اند اغلب بازده های سرمایه گذاری بالاتری را گزارش کرده اند. راهکارهایی که مدیریت تجارت بین الملل ارائه می دهد ارتباطات کارآمد بین خطوط تجاری مانند ارائه دهندگان خدمات تدارکات، ارائه دهندگان خدمات ثالث، کارگزاران گمرکی و عوامل تجارت بین المللی را پشتیبانی می کنند. کارشناسان مدیریت تجارت بین الملل سه مزیت بارز مدیریت تجارت بین الملل را برای شرکت های وارداتی و صادرات مشخص کرده اند که به شرح ذیل هستند:

  • فرآیندهای عملیاتی سریع تر: شرکت ها مدیریت تجارت بین الملل را عمدتا اتخاذ می کنند تا به ارسال محموله ها سرعت بخشند و هزینه های مربوط به پیگیری محموله را سرعت بخشند. راه حل هایی که مدیریت تجارت بین الملل ارائه می دهد می تواند کارایی کل زنجیره تامین را بوسیله ی انتقال اطلاعات جمع شده به افزایش دهد.
  • تأخیر کمتر :برای رفع تاخیر های تحویل سفارش حمل و نقل قبل از حمل و نقل، شرکت های ارسال کننده ی محموله باید تمام اسناد مربوطه را تهیه کنند و اطمینان حاصل کنند که به درستی تکمیل شده اند. تاخیر در اغلب موارد رخ می دهد، زیرا شرکت های باربری از تغییرات نظارتی اخیر در مورد حمل کالاهای خاص آگاهی ندارند. این تاخیر اغلب منجر به هزینه های ذخیره سازی بالاتر و گاهی حتی آسیب محصول منتقل می شود. در اینجا است که نقش مدیریت تجارت بین الملل پررنگ تر می شود. سیستم های مدیریت تجارت بین الملل اطمینان حاصل می کنند که سند سازی مرتبط با عملیات گمرکی ، صادرات و واردات سریعا و به درستی انجام می شود.

مدرک مدیریت تجارت بین الملل

  •  شفافیت درباره ی هزینه ی تمام شده در انبار:یک استراتژی شفاف هزینه ی تمام شده در انبار نقش مهمی در زنجیره تامین پایدار و سودآور ایفا می کند. مدیریت تجارت بین الملل هم می تواند به این امر کمک شایانی کند: مدیریت تجارت بین الملل هزینه های تمام شده در انبار و همچنین خدمات انبار داری و حمل نقل کالاها را شفاف سازی می کند. تمامی داده های جمع آوری شده برای برنامه ریزی و تجارت بین الملل ارزشمند هستند. علاوه بر این، راهکارهای ارائه شده توسط مدیریت تجارت بین الملل، مدیریت لجستیک، واردات و صادرات و عملیات مالی را پشتیبانی می کند. این راهکارهای ارائه شده به روند تجارت بین الملل کمک می کند. هم چنین این راهکارها به تعیین هزینه ها، افزایش بهره وری و اتصال اجزای زنجیره ی تأمین به هم کمک می کند. برون سپاری و همکاری با اشخاص ثالث بخشی اجتناب ناپذیر از جریان های کاری روزانه در این کسب و کار است. به طور معمول، یک شرکت تنها به خودی خود نمیتواند تمام فرآیندهای دخیل یعنی از تولید تا حمل و نقل محموله، انبار داری و توزیع به کاربر نهایی را اداره کند. علاوه بر این، هزینه نهایی یک محصول و رضایت مشتری از آن به میزان قابل توجهی در کیفیت ارتباط بین اعضای زنجیره تامین بستگی دارد. سیستم مدیریت تجارت بین الملل به مدیران تجارت بین الملل اجازه می دهد تا به راحتی و به طور همزمان روند عملیات داخلی و خارجی را هدایت کنند و هزینه ها را کاهش دهند.

هم چنین مدیریت تجارت بین الملل در بخش های صادرات و واردات و هم چنین بخش های گمرکی بسیار حائز اهمیت است. این اهمیت به دلیل اهمیت تجارت بین الملل است که باید در اینجا به آن اشاره کنیم. اهمیت  تجارت زمانی پررنگ تر می شود که منابع و ظرفیت در کشور وجود ندارد تا نیازها و خواسته های داخلی کشور برآورده شوند.  دنیای صنعتی شده مدرنی که در آن زندگی می کنیم، اگر در آن صادرات و واردات وجود نداشته باشد، بسیاری از نیازهای زندگی مدرن هم برآورده نخواهد شد. به طور ساده تر اگر بخواهیم بگوییم، تجارت بین المللی در قلب اقتصاد جهانی امروز قرار دارد. تجارت بین الملل در واقع برای بقای هر کشوری ضروری است. به دلائل زیر تجارت جهانی انجام می شود که عبارتند از:

  •  میزان دسترسی:گاهی اوقات ممکن است یک محصول در داخل تولید شود. از این رو، تنها راهی که مصرف کنندگان می توانند به آن محصول دسترسی پیدا کنند، وارد کردن آن محصول است. مواد اولیه مانند روغن، آهن، بوکسیت، طلا و غیره ممکن است در داخل کشور وجود نداشته باشد. برای مثال ژاپن دارای ذخایر داخلی نفت داخلی نیست. با این حال، این چهارمین مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است. ژاپن تقریبا تمام نفت خود را وارد می کند
  • تقاضا:هنگامیکه تقاضا برای یک محصول بالا رود و در داخل آن محصول را نمی توان به طور انبوه تولید کرد، وارد کردن آن  محصول اقتضاء می کند.
  • قیمت:شاید یک شرکت خارجی بتواند محصول ارزان تری تولید کند.
  • کیفیت:برخی از شرکت های خارجی شاید یک محصول با کیفیت بهتری تولید کنند.

مدیریت تجارت بین الملل

علاوه بر این، مدیریت تجارت بین الملل دارای اهمیت هایی است که عبارتند از:

تنوع بیشتر کالاهای در دسترس:
تجارت بین الملل انواع مختلف محصول خاصی را از مقصد های مختلف به ارمغان می آورد. این به مشتریان مجموعه ای گسترده تر از گزینه ها را در اختیار آنها می گذارد که نه تنها کیفیت زندگی آنها را بهبود می بخشد، بلکه به طور کل به رشد کشور کمک خواهد کرد.

تخصیص کارآمد و استفاده بهتر از منابع:
تخصیص کارآمد و استفاده بهتر از منابع یکی از مزایای مدیریت تجارت بین الملل به حساب می آید زیرا کشورها تمایل دارند کالاهایی را تولید کنند که در آنها مزیت نسبی دارند. هنگامی که کشورها از طریق مزیت رقابتی محصولی را تولید می کنند، از اتلاف مجدد منابع جلوگیری به عمل می آورد. این کار باعث می شود تا کشورها قدرت بازاریابی بهتری پیدا کنند. 

افزایش کارایی در تولید:
تجارت بین المللی باعث افزایش بهره وری در تولید می شود زیرا کشورها سعی می کنند روش های بهتر تولید را برای حفظ هزینه ها اتخاذ کنند تا در بازار رقابتی باقی بمانند. کشورهایی که می توانند محصول را با کمترین هزینه ممکن تولید کنند قادر به کسب سهم بیشتری در بازار خواهند بود. از این رو انگیزه برای تولید کارآمد بیشتر می شود. این کار به افزایش استانداردهای محصول و مشتریان کمک می کند تا در نهایت محصولی با کیفیت بهتر به بازار عرضه شود.

ایجاد اشتغال:
به دلیل اینکه بازار کالای یک کشور از طریق تجارت گسترده می شود، از طریق تجارت بین الملل می توان مشاغل بسیاری را ایجاد کرد. تجارت بین المللی به ایجاد اشتغال بیشتر از طریق ایجاد صنایع جدیدتر برای تامین نیازهای کشورهای مختلف کمک می کند. این به کشورها کمک می کند تا نرخ بیکاری خود را کاهش دهند. مصرف با هزینه کمتر:
تجارت بین الملل یک کشور را قادر می سازد تا کالاهای مصرفی را که نمی توان آنها را داخل کشور تولید کرد و ممکن است هزینه بسیار زیاد داشته باشند ، تولید کند. از این رو وارد کردن آن محصول از کشور خارجی آسان تر است و هزینه ی کمتری دارد. تجارت بین المللی هزینه های پایین تر را برای مصرف کنندگان مد نظر قرار می دهد. کشورها می توانند بر تولید محصولی تمرکز کنند که هزینه ی آن پایین تر است و در فعالیت هایی با کمترین هزینه شرکت کنند. تمرکز بر مزایای رقابتی بازار به این معنی است که کشورها می توانند تولید و بهره وری را به حداکثر برسانند، که منجر به پتانسیل بیشتری برای سود و رشد اقتصادی می شود.

ترغیب صلح و حسن نیت:
تجارت بین الملل صلح، حسن نیت و درک متقابل میان ملت ها را تقویت می کند. وابستگی اقتصادی کشورهای مختلف اغلب منجر به ایجاد ارتباط نزدیک فرهنگی و در نتیجه اجتناب از جنگ بین آنها می شود. به عبارت دیگر، تجارت بین الملل می تواند درگیری های بین المللی و جنگ را کاهش دهد. این ممکن است در نگاه اول هیچ اثری ایجاد نکند، اما در بلند مدت مثمر ثمر خواهد بود. تجارت جهانی روابط بلند مدت دو طرف سودمند یا همزیستی ایجاد می کند. به عبارت دیگر، تجارت بین الملل به جای درگیری ، همکاری و صلح را  ترغیب می کند.  

تخصیص منابع:
برخی از کشورها به هر منبع یا محصولی که بخواهند دسترسی ندارند و باید به واردات متکی باشند تا نیازهای ضروری شهروندان خود را برآورده سازد. تجارت بین الملل به کشورها اجازه می دهد که اقتصاد خود را در مناطقی که منابعشان را می توان به بهترین شکل اختصاص داد، در آن محل اختصاص دهند. به عنوان مثال، ذخایر نفت برخی از کشورها باعث می شود تا تبدیل به صادر کننده نفت خام شوند، در حالی که فضاهای وسیع در کشوری مانند برزیل آن را تبدیل به یک مکان ایده آل برای دامداران می کند.

نوآوری:
برای شرکت ها، موضوع اصلی تجارت بین المللی نوآوری است. آنها باید نوآوری کنند تا محصولات خود را از سایر رقبا متمایز کنند؛ نوآوری برای بهبود قیمت برای مصرف کنندگان و نوآوری برای اول بودن در بازار با ایده های جدید. دفتر نماینده تجاری ایالات متحده آمریکا (USTR) نشان داد که شرکت های آمریکایی که در بازارهای بین المللی رقابت می کنند، علت صرف کردن زمان روی نوآوری به رقابت با شرکت های دیگر و پتانسیل بازدهی سریع در بازارهای بین المللی منتسب می شود.

سرمایه گذاری:
تجارت بین المللی باعث سرمایه گذاری در دو جهت می شود. اولا، شرکت ها در تحقیق و توسعه داخلی سرمایه گذاری می کنند تا محصولات جدید را به بازار عرضه کند یا محصولات موجود را بهتر کنند. اندازه بزرگ بازار بین المللی به این معنی است که شرکت ها به طور بالقوه می توانند بازده سرمایه گذاری خود را سریع تر از آن چه در انتظار است، بیشتر کنند. دومین عامل که سرمایه گذاری را تحت تأثیر قرار می دهد، بازکردن بازارهای جدید است. در پی توافقنامه قرارداد تجارت آزاد آمریکای شمالی (NAFTA)،  میلیاردها دلار از سرمایه گذاران آمریکایی به مکزیک هجوم آوردند. سرمایه گذاران کارخانه های جدیدی را ساختند و فرصت های جدید شغلی برای میلیون ها شهروند مکزیکی ایجاد کردند.

 ایجاد ثروت:
تجارت بین الملل می تواند ثروت اقتصادی را در مقیاس جهانی ایجاد کند، زیرا هر کشوری درآمد و رشد خود را می تواند با تمرکز بر صادرات بهترین محصولات و تمرکز بر واردات محصولاتی که تولید آنها در داخل کشور هزینه ی بیشتری در بر دارد، افزایش دهد. یک کشور درآمد حاصل از صادرات کالاها و خدمات اضافی را بدست می آورد که بازار داخلی آن به کشورهای دیگر نیاز ندارد و مزیت رقابتی متفاوتی دارد. پولی که از صادرات دریافت می شود، می تواند برای واردات کالاها و خدمات استفاده شود که کشورهای دارای مزیت رقابتی آن را تولید می کنند- مانند انگلستان و پرتغال که گندم را تجارت می کنند ولی در یک مقیاس جهانی با محصولات و خدمات بی شمار.

کارآیی تولید:
فزایش رقابت و فشار روی قیمت کالاهای وارداتی باعث می شود تا شرکت ها در شیوه های تولید و عملیات کلی کارآیی بیشتری داشته باشند. شرکت ها از طریق چندین راه موفق به کسب کارایی بهتر می شوند. آنها ممکن است روش های نوین تولید را ابداع کنند یا فرآیندهایی را که در حال حاضر در آنها وجود دارد بهبود بخشد. آنها ممکن است با مواد جدید آزمایش کنند یا به دنبال منابع جایگزین برای اجزای ضروری محصولات خود باشند. تجارت بین المللی باعث می شود تا تولید بهبود یافته، قیمت خرده فروشی کاهش یابد و در اغلب موارد، رقابت برای فروش بیشتر می شود و کشورها سعی می کنند کیفیت محصول خود را افزایش دهند.

مدیریت تجارت بین الملل

آینده شغلی مدیریت تجارت بین الملل چیست؟

موقعیت های شغلی در تجارت بین الملل شامل برخورد با قوانین پیچیده، سیاست ها، فرهنگ ها و استراتژی ها است، که اغلب نیاز به آموزش مستمر و توسعه حرفه ای دارد تا کار به نحو احسن پیش برود. مدیریت تجارت بین الملل فرصت های شغلی بسیاری را برای افراد علاقه مند به تجارت فراهم می کند. در این قسمت می خواهیم شما را با این فرصت های شغلی آشنا کنیم.

مدیر بازاریابی بین الملل
مدیر بازاریابی جهانی مسئول فعالیت های سازمان مربوط به تبلیغات، بازاریابی و روابط عمومی است. به همین دلیل، آنها بخش مهمی از رشد تجارت بین المللی سازمان هستند. آنها برنامه ریزی و اجرای کمپین های تبلیغاتی فروش محصولات و خدمات را هدایت می کنند.  مدیران بازاریابی بین الملل شروع به تحقیق برای کمک به توسعه کمپین های بازاریابی موثر و ارزیابی اثربخشی این کمپین ها می کنند. به عنوان یک مدیر، آنها نظارت بر بودجه بازاریابی سازمان و تصمیم گیری در مورد نحوه اختصاص منابع به فعالیت های مختلف را انجام می دهند. در بحث بین الملل، مدیران بازاریابی نیاز دارند تا از قوانین و مقررات بازار هدف، و همچنین آنچه که ممکن است از نظر فرهنگی نادرست باشد، آگاه باشند. آنها باید از موانع فرهنگی آگاه باشند که ممکن است از یک مبارزات انتخاباتی که در یک بازار موثر است جلوگیری کنند.

مدیر امور مالی تجارت بین الملل
مدیران مالی مسئولیت تجارت بین الملل، سازماندهی و هدایت بخش مالی را که در زمینه بین المللی دخیل است را بر عهده دارد. آنها توسعه ی مدل های مالی مورد استفاده یک سازمان را نظارت می کنند. اغلب آنها به عنوان یک رابط بین سازمان و ذینفعان خارجی در موضوعات مربوط به امور مالی سازمان فعالیت می کنند. درآمد مدیر امور مالی تجارت بین الملل بین 50000 تا 130000 دلار در آمریکا است. کار کردن به عنوان مدیر امور مالی تجارت بین المللی نیاز به درک گسترده ای از وضعیت مالی سازمان دارد. نگاه دقیق به چشم انداز و اهداف مالی و بررسی نحوه تعامل بین شرایط اجتماعی و سیاسی در عرصه ی بین الملل، ضروری است.

متخصص تجارت بین الملل
متخصص تجارت بین الملل ممکن است در صنایع مختلف از جمله سازمان های مالی، شرکت های تولیدی یا دولت کار کند. این متخصصان اغلب مسئول تجزیه و تحلیل اطلاعات تجارت خارجی ، ارزیابی بازار و عوامل اقتصادی که ممکن است بر تجارت و شرکت در برنامه های توسعه تاثیر بگذارد، هستند. متخصصان تجارت بین الملل، شبیه به اقتصاددانان جهان، تمام وقت کار می کنند، اگر چه ممکن است به دلیل تغییرات زمان در سراسر جهان ساعت های نامنظم کاری داشته باشند. بسته به نوع  پروژه، ممکن است در صورت لزوم با برخی از متخصصین دیگر در زمینه های مرتبط همکاری کنند. طبق گفته Payscale.com، در سال 2016، متخصصان تجارت بین المللی حقوق سالانه میانگین برابر با 62،641 دلار دریافت کردند.

مدیر زنجیره ی تأمین
مدیران زنجیره تامین مسئول حمل و نقل کالا، از تولید کنندگان و تامین کنندگان به مشتری هستند. آنها هر مرحله از جریان تولید را از خرید مواد خام تا تحویل محصول نهایی نظارت و مدیریت می کنند. به عنوان مدیر زنجیره ی تأمین مقدار مناسب محصول را در زمان مناسب تضمین می کنید و همچنین ذخیره سازی محصول را هماهنگ می کنید. سازماندهی حرکت کالا از مراکز توزیع به مشتریان و فروشگاه ها شامل پیش بینی روند و مدیریت موجودی ها می شود. کار در صنعت زنجیره تامین می تواند بسیار جالب باشد و فرصت های زیادی برای توسعه حرفه ای وجود دارد که شامل پیشرفت در مدیریت ارشد زنجیره تامین هم می شود. این صنعت به خوبی برای کسی که به شدت انگیزه دارد و دارای شور و شوق برای محیط بسیار چالش برانگیز باشد، مناسب است.
حقوق در ابتدای کار برای مدیران زنجیره تامین بین 20،000 تا 25،000 پوند است. با افزایش مسئولیت و وظایف مدیریتی، حقوق می تواند بین 25000 پوند و 45000 پوند افزایش یابد. شرکت های بزرگ ممکن است بیشتر پرداخت کنند، و پیشرفت به تجربه بستگی دارد. مدیران ارشد در سطح متوسط می توانند تا 60،000 پوند درآمد کسب کنند. مدیران ارشد و مدیران در بالاترین سطح، می توانند سالانه بیش از 100 هزار پوند کسب درآمد کنند.

ترخیص کار گمرک یا حق العمل کار گمرک
ترخیص کار گمرک در شرکت های بازرگانی، حمل و نقل کالا، شرکت های واردات و صادرات، شرکت های کشتیرانی  و حمل کالا می تواند مشغول به کار شود. ترخیص کار کالا کسی است که با امور گمرکی و ترخیص کالا آشنا است و به وارد کنندگان کمک می کند تا شرایط لازم حقوقی و اسناد و مدارک مربوط به ترخیص کالا را فراهم آورد. طبق گزارش اداره ی آمار کار ایالات متحده آمریکا، میزان حقوق سالانه ترخیص کاران گمرک در سال 2012 برابر با 65120 دلار و میانگین دستمزد ساعتی برابر با 31.31 دلار بوده است. ترخیص کاران گمرک با تجربه که نقش مدیریت در تدارکات یا خرید را دارند، ممکن است به میزان 94.145 دلار در سال در آمد داشته باشند. ترخیص کاران گمرکی اجزای اصلی در یک محیط کسب و کار جهانی در حال گسترش هستند. طبق گزارش وزارت کار ایالات متحده، این موقعیت کاری چشم انداز روشنی دارد و پیش بینی می کند که تعداد مشاغل ترخیص کالا تا 2020 به طور متوسط 10 تا 19 درصد رشد خواهد داشت. 

 کار گزار حمل و نقل
کارگزار حمل و نقل شخصی است که به ناوگان های حمل و نقل که واجد شرایط حمل و نقل و باربری از طریق دریایی، هوایی یا زمینی هستند کمک می کند تا شرکت های باربری که آماده ی حمل و نقل و باربری هستند را پیدا کند یعنی به نوعی واسطه عمل می کند. آنها مسئول کارگزاری قراردادهای ناوگان های حمل و نقل هستند و مدیریت بارهای ناوگان حمل و نقل را بر عهده دارند. آنها مسئول برقراری خط ارتباطی با شرکت باربری به منظور به روز رسانی وضعیت بار حمل و نقل می باشند. کارگزاران حمل و نقل می توانند کسب و کار خود را به راه اندازند و یا برای یک شرکت کارگزاری حمل و نقل کار کنند. آنها مسئول منظم کردن حمل و نقل و پیگیری یک بار توسط یک شرکت باربری هستند. طبق سایت PayScale، حقوق و دستمزد کارگزاران حمل و نقل سالانه بین 41.952 دلار است. به خاطر داشته باشید که این یک میانگین حقوق پایه بدون هیچ گونه کمک یا پاداش است. کارگزاران مجرب و معتبر درآمدی برابر با 90000 دلار هم می توانند داشته باشند.  هماهنگ کننده لجستیک
هماهنگ کننده لجستیک در حمل و نقل یا انبار داری کالا کار می کند. بررسی سفارشات و نظارت بر چرخه اجرای سفارش یکی از وظایف وی است. هماهنگ کننده لجستیک مسئول اطمینان حاصل از این است که مواد، انبار، بسته ها یا محصولات از طریق ارسال به طور سالم و ایمن به مقصد می رسد. بر اساس سایت payscale.com، حداقل میانگین حقوق و درآمد هماهنگ کننده لجستیک 44143 دلار در سال است. 

مدیر توسعه ی کسب و کار بین الملل
مدیران توسعه کسب و کار بین الملل ، انواع بازارهای بین المللی را صرف نظر از محصول و یا خدمات ارائه شده ایجاد می کنند و مشتریان را حفظ می کنند. افرادی که در این حرفه مشغول به کار هستند، به دانش مالی، تحلیل ریسک، استراتژی های ورود به بازار، قوانین و مقررات نیاز دارند و باید در هنگام ارائه خدمات به مشتریان، ارائه راهبردهای ورود به بازار و ارزیابی توانایی سازمان برای پاسخگویی به نیازهای یک مشتری، بتوانند در سطح بالایی عملکرد داشته باشند.

پژوهشگر تجارت بین الملل
پژوهشگر تجارت بین الملل درباره ی بازار تحقیق انجام می دهد و در مورد راهبردهای ورود به بازار و فرصت های توسعه کسب و کار مشاوره می کند. آنها باید روندهای اقتصادی، سیاسی و اجتماعی را در هر دو عرصه بین المللی و داخلی نظارت کنند و پیشنهادات و خط مشی هایی را ارائه دهند که بازتاب دهنده ی این روند ها باشند. درآمد این موقعیت شغلی بین 70000 دلار تا 135000 دلار در ایالات متحده آمریکا است. محقق تجارت بین الملل نیز باید قادر به شناسایی موانع تجارت در بازار هدف (تعرفه یا غیر تعرفه) و موانع داخلی مانند محدودیت های صادراتی باشد. 

چرا باید در دوره مدیریت تجارت بین الملل مؤسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان شرکت کنیم؟

شرکت در دوره مدیریت تجارت بین الملل از مزایایی برخوردار است که عبارتند از:

  •  تأیید مدارک دانش پذیران توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری کشور پس از اتمام دوره
  • امکان تأیید مدارک توسط سازمان WES
  • ارسال بسته های آموزشی به سراسر کشور
  • استفاده از اساتید برتر و مجرب
  • به کارگیری منابع به روز
  • محتوای و سر فصل های جامع
  • امکان ترجمه رسمی مدارک
  • امکان ترجمه رسمی مدارک با مهر وزارت امور خارجه برای ارائه به شرکت ها و سازمان های خارج از کشور
  • ارائه ی منابع شنیداری-دیداری همراه با بسته ی آموزشی

پس از شرکت در دوره مدیریت تجارت بین الملل چه مهارت هایی کسب می کنیم؟

دوره مدیریت تجارت بین الملل دانش و مهارت هایی را در اختیار شرکت کننده در دوره می گذارد تا بتوانند در کار خود موفق شوند. مهارت هایی که دانش پذیران پس از شرکت در این کسب می کنند عبارتند از:

  • دانش لازم برای کار در نظارت / مدیریت کل در تجارت بین المللی برای سازمان هایی که در زنجیره عرضه جهانی شرکت می کنند. 
  • دانستن وظایف و مسئولیت هایی که مرتبط با مدیریت تجارت بین الملل در یک سازمان است.
  • توانایی تحلیل و مدیریت کلیه ی شرایط لازم مرتبط با انجام تجارت بین الملل
  • درک مفاهیم استراتژیک مربوط به نظارت بر عملکرد تجارت بین المللی در یک سازمان
  • آشنایی با مباحث و قوانین حقوق گمرکی و بین المللی
  • یادگیری ریسک های مرتبط با مبادلات ارزی و مسائل حقوقی و سیاسی
  • یادگیری مسائل مربوط به مالیات و گمرک

وظایف مدیر تجارت بین الملل چیست؟

مدیر تجارت بین الملل  مسائل لجستیکی، توافقات گمرکی و مدیریت زنجیره تامین را مدیریت می کند. مدیران تجارت بین الملل که محصولات مصرفی را مدیریت می کنند، کارشناس در مدیریت امور صادرات و واردات هستند. این افراد علاوه بر آشنایی با مسائل حقوق و گمرکی با روش های ترخیص کالا نیز آشنایی کامل دارند. آنها متخصص تجزیه و تحلیل جریان های موجود در تجارت، مشاوره در تجارت بین الملل و پاسخ به سوالات در مورد مسائل تجاری هستند.

این دوره دارای 4 ساعت فیلم آموزشی و 200 صفحه محتوی متنی می باشد.

همین حالا در دوره مدیریت تجارت بین الملل شرکت کنید

مدرک مدیریت بین الملل تجارت

دوره های مرتبط
  • International Trade management
  • International Trade management
  • International Trade management
  • International Trade management
  • International Trade management
  • International Trade management
نظر شما

کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان محفوظ است

close