علایم نقشه کشی برق ساختمان

علایم نقشه کشی برق ساختمان

تعریف مدیریت انرژی | energy management

مدیریت انرژی، به این معنی است که انواع انرژی را به صورت بهینه صرف کرده و هر جا امکان دارد در آن صرفه جویی نموده و در نتیجه هزینه های مرتبط با آن را با توجه به ویژ گی های اقتصادی ، محیطی و فنی انواع ساختمان ها وآپارتمان های کوچک و بزرگ کاهش دهید. البته، لازمه مدیریت انرژی این است که ابتدا وضعیت انرژی های موجود ساختمان را بررسی کرده و جایگاه های مصرف را تجزیه و تحیل کنیم سپس، راه حل ها و شیوه هایی را برای کاهش این انرژی ها ارایه دهیم.

در مراحل بعدی، کارشناس ها باید میزان کارایی شیوه های پیشنهادی را بررسی کرده و میزان موفقیت آنها را نیز تخمین بزنند تا کارایی و عملی بودنشان مشخص شود.. در کل، مقوله انرژی به دلایل ساده ای مانند عدم شناخت مفهوم انرژی توسط مصرف کنندگان و ناتوانی در تشخیص تمایز آن با دیگرحوزه ها و فقدان دانش و تخصص در این زمینه، کمتر مورد توجه قرار گرفته است.  با این حال، در صورتی که کارشناس ها بتوانند با آموزش برق ساختمان در این مورد به افراد آگاهی بدهند، افراد با تامل بیشتری این نوع انرژی را به کار میگیرند. 
این مقاله دارای سرفصل های مدیریت انرژی، برق صنعتی چیست، آموزش نرم افزاربرق ساختمان، صنعتی ، قدرت، دوره نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت ، مدرک نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت ، گواهینامه نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت ، علایم نقشه کشی برق ساختمان، مدیریت مصرف برق و بهینه سازی مصرف انرژی است. 

آموزش نرم افزار برق ساختمان، صنعتی  و قدرت

برق صنعتی چیست

برق صنعتی، بخشی از اتوماسیون صنعتی محسوب میشود و با کمک آن میتوان، فرایندهای صنعتی را به استفاده از سیستم های کامپیوتری و یا ابزا های دیگر، به صورا اتوماتیک درآورد. در واقع، برق صنعتی ، برق سه فازی است که مخصوصا برای کارگاه ها و یا کارخانه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. 
علاوه بر این، یک سری از تجهیزات و ابزار های صنعتی صرفا با همین برق صنعتی خاموش و روشن میشوند که از جمله آنها میتوان به چرثقل های سقفی، کوره های القایی، پمپ سیالات، کمپرسور ، انواع دستگاه های برش و الکتریکی و..... اشاره کرد. 

آموزش نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت

برق، یکی از منابع تجدید پذیر بوده و در کشور ما از اهمیت خاصی برخوردار است تا جایی که اخیرا محصولات و کالاهای برقی تولیدی دارای برچسب سطح انرژی هستند که نشان دهنده میزان صرف برق بوده و هرچه این مقدار کمتر باشد، کالا مرغوب تر است. علاوه بر این، در صورتی که کارشناس های برق دارای گواهینامه نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت  بتوانند در این زمینه به دیگران آموزش دهند، میزان مصرف برق در دوره ای کوتاه کاهش چشمگیری پیدا میکند. 
در راستای استفاده بهینه ار برق و شناخت این حوزه، مرکز آموزش مجازی پارس، دوره آموزشی آموزش نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت را برای همه علاقمندان و دانش پذیران این حیطه معرفی و ارایه کرده است. دوره نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت جامع و کاربردی و مفید بوده و  فرصتی در اختیار دانش پذیران میگذارد تا با کسب و یادگیری نکات جدید، تجارب ارزنده ای در این زمینه به دست آورده و بتوانند عملا آنها را استفاده کنند. 
علاوه بر این، این مرکز در پایان دوره به دانش پذیرانی که در آزمون آنلاین نمره حد نصاب کسب کرده باشند ، مدرک نرم افزار برق ساختمان، صنعتی ، قدرت  اعطا میکند. قابل ذکر است که این مدرک مور تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده و در همه موقعیت های شغلی و دولتی قابل استناد است  و البته برای مهاجرت به کشورهای همسایه نیز مفید خواهد بود. 

دوره نرم افزار برق ساختمان، صنعتی و برق

علایم نقشه کشی برق ساختمان

اولین و مهمترین نکته در رسم نقشه های برق این است که کارشناس برق یا طراح با علایم نقشه کشی برق ساختمان اشنایی داشته باشد. قابل ذکر است که مجموعه این علایم، در استاندارد ICE بیان شده و ترسیم همه انواع نقشه های ساختمانی باید بر اساس همین استاندارد باشد تا بعدا مورد تایید قرار گیرند. همچنین، میتوان این نقشه ها را با استفاده از نرم افزار هایی مانند اتوکد رسم نمود. 
علاوه بر این، رسم این نقشه ها یک کار تخصصی بوده و نیازمند کسب تجربه و دانش عملی است و طراح باید بتواند عملا از این نقشه ها و طرح ها استفاده کرده و برای هر ساختمانی ، یک نقشه منحصر به فرد رسم کند. همچنین، طراح میتواند برای اطمینان صحت رسم چنین نقشه هایی، با کارشناس های برق مشورت کرده و در صورت لزوم بخشی از طرح را اصلاح کرده و یا تغییر دهد.   

مدیریت مصرف برق

مدیریت مصرف برق، به این معنی است که هر فرد به اندازه کافی در مورد انرژی مطالعه کرده و بتواند میزان برقی مصرفی روزانه لوازم الکتریکی خود را به شیوه های متفاوت کاهش داده و یا در زمانی از برق استفاده کند که اوج مصرف برق نبوده و بار اضافی به سیستم برق تحمیل نکند. چند شیوه ای که با استفاده از انها میتوان مصرف برق را در ساختمانهای مدرن مدیریت کرد شامل :  
بستن پنجره ها هنگام استفاده از وسایل سرمایشی و گرمایشی و قراردادن ترموستات آنها را در حد 
استفاده حداکثری از روشنایی روز و به کار گیری لامپ های فلورسنت در صورت نیاز به روشنایی بیشتر 
بررسی صورت حساب های برق و گاز و ارزیابی میزان انرژی مصرفی در منزل مسکونی 
استفاده از عایق مناسب برای سقف ها
استفاده از رنگ روشن برای دیوار و سقف منازل به منظور افزایش بازتاب نور 
استفاده از لامپ کم وات در برخی از محل های خاص 

گواهینامه نرم افزار برق ساختمان، صنعتی و قدرت

بهینه سازی مصرف انرژی

گاهی افراد تصور میکنند که بهینه سازي مصرف انرژي، به معنی کمتر مصرف کردن است در حالی که افرادی که آموزش برق ساختمان را گذرانده باشند به این مساله آگاه ترند که، بهینه سازی معنای، مصرف بهینه و بهتر و انتخاب شیوه ای مناسب برای هر کدام از وسایل پر مصرف را به همراه دارد. 
در واقع، همه ما با بهینه انرژی میتوانیم میزان مصرف سوخت های فسیلی و گازی را کاهش داده و ازگرم شدن بیشتر کره زمین جلوگیری و ممانعت کنیم. در کل، برای بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان و محیط های دیگر میتوان راهکارهای زیر را انجام داد:
دستگاه ها و تجهیزاتی را باید انتخاب کنیم که برچسب انرژی داشته و به هدف کاهش مصرف انرژی ما کمک کنند. 
برای منازل مسکونی از لامپ های فلورسنت استفاه کرده و محیط آن را بیش از اندازه گرم نکنید.
از محصولاتی استفاده کنیم که به بازیافت کمتری نیاز دارند و در نهایت، مصرف انرژی را کاهش میدهند. 
پایین آوردن درجه یخچال و آبگرمکن خللی به کارایی آنها وارد نمی کند. 
وسایلی مانند ماشین ظرف شویی را به طور کامل پر کرده تا از هدر رفت آب و انرژی برق جلوگیری کنیم.
برای کاهش مصرف سوخت میتوانید، مسیر مورد نظر را پیاده یا با دوچرخه طی کرد. 
پنجره های را دو لایه و سقف ها را به طور موثر عایق بندی کنیم.

نظر شما

کلیه حقوق مادی و معنوی برای وب سایت موسسه آموزش عالی آزاد فن پردازان محفوظ است

close