دوره مدیریت تالار های عمومی چه دوره ای است؟
چرا تالار های عمومی برای بر گزاری مراسم ها از اهمیت بر خوردار هستند؟
برای یک مدیریت موفق تالار رعایت چه مواردی ضروری است؟
چرا باید در دوره مدیریت تالار های عمومی موسسه آموزش عالی فن پردازان شرکت کنید؟
برای راه اندازی یک تالار عمومی چه نکاتی را ب...
تالار های عمومی برای جشن ها و مراسم مختلفی استفاده می شود مانند سالگرد ها، جشن های تولد و بازنشستگی و مراسم نامزدی، عقد و عروسی و یا سمینار ها. به طور کلی انتخاب یک تالار متناسب برای افراد جهت برگزاری مراسم ها، بسیار کار پیچیده ای است، همچنین بر گزاری یک مراسم بی عیب و نقص برای مدیران تالار بسیار کار چالش بر انگیز می باشد. مدیران تالار های عمومی باید بتوانند با میهمانان رابطه خوبی بر قرار کنند و تمام وظایف را با کارکنان خود به طور دقیق هماهنگ کرده و علاوه بر این وظایف روزانه تیم کارکنان را نیز باید مشخص کنند.
امروزه که به دلیل آپارتمان نشینی و عدم دسترسی به خانه های بزرگ، نیاز به تالار های عمومی برای بر گزاری مراسمی مانند عروسی بیشتر شده است، مدیران تالار های عمومی، برای جذب مشتری بیشتر و کسب درآمد بالاتر، باید اصول مدیریتی تالار های عمومی را فرا گیرند بدین منظور می توانند با حضور در دوره مدیریت تالار های عمومی در موسسه آموزش عالی فن پردازان، تمام تکنیک های مدیریتی را یاد بگیرید.
به منظور یک مدیریت موفق در تالار های عمومی باید همیشه تمام گواهینامه های مربوطه را داشته باشید. مانند مجوز های بهداشت و وزارت کار. همچنین استخدام نیرو های متخصص و با تجربه به پیش برد موفقیت شما کمک شایانی می کند. علاوه براین، فراگیری اصول مدیریتی می تواند به شما در این کار کمک شایانی کند. با کسب این دانش و مهارت ها می توانید برگزاری تشریفات و مراسم های خاص را به صورت حرفه ای هماهنگ کنید و جزئیات دقیق آن ها، مانند رنگ و طرح چیدمان وسایل و تنظیم قرارداد ها را مدیریت کنید.
یکی از اصول مهم برای تالار ها مکان و موقعیت تالار می باشد که در وهله اول توجه مشتریان را جلب می کند. در کنار مکان، دکور هم از اهمیت ویژه ای بر خوردار است. یادگیری اصول چیدمان و دکور زدن در تالار ها می تواند به شما در جذب مشتری های بیشترکمک کند.
چرا تالار های عمومی برای بر گزاری مراسم ها از اهمیت بر خوردار هستند؟
می توان گفت به پنج دلیل عمده امروزه تالار ها مورد توجه بیشتر عموم مردم قرار گرفته اند. در ادامه به توضیح با جزئیات آن می پردازیم:
تالار های عمومی می توانند در مراسم نگهدار و مراقب همه چیز باشند: با انتخاب یک تالار با کیفیت، فرد خیالش از رسیدگی به تمام امور راحت است. تمام امور، یعنی همه چیز، یعنی شما به عنوان یک مدیر تالار باید تمام نیاز های مشتری خود را بر آورده کنید که می تواند شامل میز و صندلی، رو میزی ها، غذا و شیرینی و کیک و هر چیز دیگر باشد.
تالار ها می توانند فرصت برگزاری مراسم را در فضای بیرون یا داخل فراهم کنند: همیشه مجبور نیستید در فضاهای سر پوشیده و داخلی مراسم خود را بر گزار کنید، بلکه در فصولی از سال که شرایط آب و هوای مناسب باشد، می توانید در فضای باز نیز مراسم خود را بر گزار کنید. این فضا می تواند یک باغ زیبا در خارج از شهر باشد.
تالار ها از فضای کافی بر خوردار می باشند: تالار های با کیفیت به دنبال رضایت و رفاه هرچه بیشتر مشتریان شان می باشند. بنابراین داشتن فضای کافی برای تمام میهمانان از اهمیت خاصی برخوردار است.
دکوراسیون و موسیقی از کیفیت مطلوبی در تالار ها بر خوردار است: در تالار ها افراد می توانند دکوراسیون و چیدمان را بر طبق علایق خود انتخاب کنند و مدلی خاص را سفارش بدهند، حتی می توانید خود و یا افراد خانواده تان هم در چیدمان آن شرکت کنید.
مدیران و کارکنان تالار ها می توانند برگزاری مراسم را برای افراد ساده تر کنند: یک برنامه ریز تشریفات می تواند به شما در آماده سازی تمام جزئیات مراسم کمک کند. آن ها همه کار ها را با دقت و ظرافت انجام می دهند و در صورت لزوم برای بهتر برگزار شدن مراسم، توصیه هایی به شما می کنند.
این دلایل اهمیت تالار ها را نشان داد. گرچه دلایل دیگری هم می تواند در این لیست قرار گیرد. به هر حال با اخذ گواهینامه مدیریت تالار های عمومی می توانید تمام این فاکتور ها، که برای مشتری ها از اهمیت خاص برخوردار هستند، را به نحو احسن اجرا کنید، تا مشتریان شما هم راضی باشند.
برای یک مدیریت موفق تالار رعایت چه مواردی ضروری است؟
با حضور در کلاس مدیریت تالار عمومی در موسسه آموزش عالی فن پردازان می توانید اصول موفقیت مدیریت تالار را به طور کامل فرا گیرید؛ اما در اینجا به چند مورد از مهمترین اصول آن اشاره می کنیم.
اول تعداد و جای میهمانان را مشخص کنید: قبل از هر کاری تعداد و جایگاه میهمانان را در تالار مشخص کنید. با این کار می توانید مطمئن شوید که در زمان برگزاری مراسم مشکلی در جاگذاری مهمانان نخواهید داشت. البته باید به خاطر داشته باشید که همیشه چند جای خالی نگه دارید تا در صورت اضافه شدن میهمانان به مشکلی بر نخورید.
تاریخ بر گزاری مراسم های مختلف را بررسی کنید: سعی کنید برای مراسم هایی مانند عروسی که شلوغی و تردد بیشتری در آن است، یک روز خاص را اختصاص دهید. اما می توانید مراسم هایی مانند کنفرانس ها و سمینار ها را همزمان در یک روز بر گزار کنید.
گزارشات پیش بینی آب و هوا را بررسی کنید: معمولا افراد برای برگزاری مراسم های خاص خود فصولی از سال را انتخاب می کنند که نه بسیار گرم باشد و نه سرد. با این وجود بهتر است همیشه گزارش آب و هوا را بررسی کنید تا آماده هر نوع تغییر آب و هوایی باشید و همیشه یک برنامه جایگزین در شرایط تغییر آب و هوا، آماده داشته باشید. برای مثال اگر یک برنامه خاصی در فضای باز دارید، در صورتی بدی آب و هوا باید بتوانید بدون کنسل شدن آن برنامه، همان را در فضای داخل نیزانجام دهید.
بودجه خود را ارزیابی کنید و بر طبق آن هزینه کنید: حتما باید بر اساس بودجه ای که دارید و هزینه ای که از مشتری دریافت کرده اید، خدمات خود را ارائه دهید تا هم از کیفیت خوبی بر خوردار باشند و هم برای شما سودآوری داشته باشد.
برای غذا و نوشیدنی برنامه ریزی دقیقی داشته باشید: قبل از برگزاری مراسم با مشتری درباره نوع غذا و نحوه سرو و پذیرایی صحبت کنید و تمام اقدامات لازم برای اجرای با کیفیت آن را انجام دهید. یکی دیگر از موارد پیش بینی نشده تهیه شام کارمندان تان می باشد. قبل از عقد قرارداد با مشتری باید مطمئن شوید که هزینه شام کارمندان خود را هم لحاظ کرده باشید تا مجبور نباشید از همان غذای میهمانان به کارمندان خود هم بدهید.
تمام وظایف و مسئولیت ها را به دقت مشخص کنید: کارمندان، پیشخدمتان و سرپرستان هر بخش باید به طور کامل نسبت به وظایف و مسئولیت های شان آگاهی داشته باشند. بدین منظور مدیر تالار باید با توجه به نظرات و علایق مشتری برای هر لحظه از مراسم برنامه ریزی خاص را انجام دهد و آن را با کارمندان خود، به اشتراک گذارد. همچنین با فروشندگان کالا مانند رستوران ها، میوه فروشی و یا امانت فروشی ها، هماهنگ باشد تا هر کدام وظیفه خود را به موقع و سر وقت انجام دهند.
از پرسیدن نهراسید و تمام جزئیات را با مشتری خود چک کنید: با توجه به درخواست مشتری خود باید تمام امور مراسم را آماده کنید، بنابراین از اینکه درباره موضوعی از او سوال بپرسید، نهراسید. شما باید برای اجرای یک مراسم بدون نقص، نسبت به درخواست او کاملا آگاه باشید. کارمندان و فروشندگانی که با آن ها کار می کنید نیز باید دقیقا از جزئیات کارشان مطلع باشند. پس برای آن ها نیز توضیحات کافی ارائه کنید.
خود را برای کنسلی ها هم آماده کنید: به هر دلیلی ممکن است یک مراسم لغو و کنسل شود، بنابراین باید در زمان عقد قرارداد، بندی را برای کنسلی آن در نظر گیرید. گاهی این کنسلی ها از سوی مشتری می باشد و گاهی به دلیل شرایط عمومی مانند بدی آب و هوا و یا حوادث غیر مترقبه می باشد که باید آن ها را هم در نظر بگیرید.
برای کودکان برنامه ویژه در نظر داشته باشید: برخی از مراسم ها با آغوشی باز از حضور کودکان استقبال می کنند و برخی دیگر اجازه ورود آن ها را نمی دهند. اگر قرار است در مراسم کودکان هم حضور داشته باشند می توانید برای جلب رضایت بیشتر مشتری، اتاق های بازی برای آن ها فراهم کنید تا بزرگتر ها هم شبی راحت داشته باشند.
برنامه و کار ها را اولویت بندی کنید: قبل از شروع مراسم باید تمام امور و وظایف افراد مختلف را مشخص و اولویت بندی کنید. با این کار مدیریت تمام امور مراسم، امری ساده تر می شود.
طبق برنامه پیش بروید: بعد از مشخص کردن اولویت ها باید مراقب باشید که حتما بر طبق برنامه پیش بروید، با این کار هر بخش از مراسم به موقع، به جا و با کیفیت عالی انجام می شود.
مسیر های دسترسی خصوصی و عمومی تعبیه کنید: برای دسترسی ساده تر میهمانان می توانید لوکیشن تالار را برای میهمانان ارسال کنید و بهترین مسیر رسیدن به آن را مشخص کنید. همچنین برای ورود مهمانان ویژه مراسم، مانند عروس و داماد یک مسیر خصوصی و ویژه طراحی کنید که هم از نظر ظاهر و هم دسترسی ویژگی های بهتری داشته باشد.
میهمانان را راهنمایی کنید:باید به تمام نیاز ها و درخواست های میهمانان رسیدگی کنید. ممکن است از شما برای یافتن پارکینگ، سرویس های بهداشتی و اتاق های تعویض لباس سوال بپرسند، پس باید همیشه نزدیک آن ها باشید تا بتوانید به آن ها کمک کنید.
در زمان بندی کار ها واقع بین باشید: به اندازه مورد نیاز برای هر مورد وقت تعیین کنید. به این نکته توجه داشته باشید که شاید روی کاغذ انجام کاری به نظر ساده باشد، اما در عمل باید زمان بیشتری صرف آن کنید.
چرا باید در دوره مدیریت تالار های عمومی موسسه آموزش عالی فن پردازان شرکت کنید؟
موسسه آموزش عالی فن پردازان با بهره مندی از اساتید مجرب و متخصص این رشته، می تواند بهترین فرصت آموزشی برای شما در فراگیری اصول مدیریت تالار های عمومی باشد. با توجه به اهمیت تالار ها در کشور، تمام علاقه مندان این رشته و افرادی که می خواهند موفقیت بیشتری در مدیریت تالار ها داشته باشند، باید در این دوره حضور داشته باشند. اخذ گواهینامه مدیریت تالار های عمومی از موسسه آموزش عالی فن پردازان می تواند مزایای زیر را برای شما به همراه داشته باشد:
کسب مدرک معتبر مورد تایید وزارت علوم و فناوری که با اعتبار این مدرک می توانید سریع تر و ساده تر وارد این حرفه شوید.
مدرک این موسسه قابل ترجمه رسمی و مورد تایید دادگستری می باشد و در صورت اشتغال در کشور های خارجی نیز می توانید از اعتبار این مدرک استفاده کنید.
این مدرک به دلیل تایید سازمان بین المللی ارزیابی مدارک یا WES کانادا، برای افرادی که قصد مهاجرت به کانادا را دارند یک مزیت به حساب می آید.
در این دوره سعی بر این شده است تا شیوه های آموزشی دیداری، شنیداری و عملی با هم ترکیب شوند تا یک تجربه آموزشی منحصر به فرد برای دانش پذیران، رقم خورد.
تمام بسته های آموزشی این موسسه قابل ارسال به تمام نقاط کشور می باشد.
در هر مرحله از آموزش، دانش پذیران می توانند از پشتیبانی تیم مشاوران این موسسه بهره مند شوند.
برای راه اندازی یک تالار عمومی چه نکاتی را باید در نظر بگیریم؟
تالار ها برای اهداف مختلفی ایجاد شده اند، از تالار ها می توان برای مراسم های مختلف استفاده کرد، بنابراین باید بدانید تالار خود را چطور برای بر گزاری این مراسم ها آماده کنید. در ادامه اقدامات لازم برای راه اندازی یک تالار را بیان می کنیم:
جهت بررسی میزان موفقیت کارتان، تحقیق و بررسی کنید: مطمئن شوید آیا تقاضا برای تالار شما در آن محدوده جغرافیایی وجود دارد؟ آیا در آن محدوده رغیبی دارید؟ و ببینید برای موفقیت نسبت به آن ها چه امتیازاتی باید داشته باشید؟ همچنین باید تمام تسهیلات و امکانات آن منظقه را بررسی کنید. شناسایی محدودیت ها و موانع نیز از اهمیت ویژه ای بر خوردار است.
جایگاه خود را پیدا کنید: اگر در زمان راه اندازی تالار با رقبای زیادی مواجه هستید، مشخص کردن جایگاه تان می تواند بسیار اهمیت داشته باشد. مهم تر از آن باید خود را به مشتریان خود بشناسید و این کار نیازمند تبلیغات خلاقانه می باشد. برای مثال اگر قرار است بیشتر مراسم های عروسی برگزار کنید، باید سعی کنید خود را به مدیران تشریفات و دیگر بخش های مربوط به عروسی، نزدیک کنید و با آن ها را رابطه کاری بر قرار کنید تا آن ها نیز شما را به مشتریان خود معرفی کنند.
یک برنامه کاری فراهم کنید: برنامه کاری می تواند حکم یک نقشه را برای تعیین اهداف کاری تان، میزان نیروی انسانی و منابع مالی ایفا کند. برنامه های کاری معمولا شامل تعیین بودجه ماهیانه ، هزینه ها، مالیات، بیمه، تعمیرات و تبلیغات می باشد. در برنامه کاری تان مطمئن شوید که حتما تبلیغات در شبکه های اجتماعی و وب سایت ها را لحاظ کرده اید، زیرا امروزه بیشتر افراد در فضای مجازی به دنبال خدمات مورد نظر شان می باشند.
برای تمام امور تالار برنامه ریزی مالی داشته باشید: میزان سرمایه لازم برای شروع کار، به جزئیات هزینه های ماهیانه و سالیانه دارد. اما باید برای خرید تجهیزات، تامین ساختمان تالار و امکانات رفاهی بودجه کافی داشته باشید. هزینه ها با طراحی های داخلی و اضافه کردن تجهیزات مکمل مانند نور پردازی های خاص، دکور های منحصر به فرد و بازسازی سرویس های بهداشتی به شیوه مدرن، افزایش پیدا کند.
اخذ گواهینامه ها و جواز های مربوطه: به دقت درباره انواع گوهینامه ها و جواز های لازم برای راه اندازی تالار تحقیق و بررسی کنید. با حضور در دوره مدیریت تالار های عمومی ما هم می توانید اعتبار کاری خود را بالا ببرید؛ به گونه ای که مشتریان اعتماد بیشتری به شما خواهند داشت. همچنین با اخذ مجوز های وزارت بهداشت برای بخش تهیه غذا و رستوران، خیال مشتریان خو را از بابت سلامت و کیفیت غذاهای سرو شده راحت کنید.
دکور سازی تالار: برای این کار هم می توانید از طراحان متخصص کمک بگیرید و هم طراحی مد نظر خودتان را به کار گیرید. اما این نکته را به خاطر داشته باشید طراحی دکور تالار باید به گونه ای باشد که نظر بیشتر مشتری ها را به خود جلب کند . باید به شیوه ای حرفه ای رنگ ها و وسایل را در کنار هم چیدمان کنید.
خریداری و اجاره وسایل: معمولا میز و صندلی های پذیرایی، میز های رستوران و وسایل دکور، مانند گل و گلدان های داخلی و فضای سبز بیرون، خریداری می شوند؛ اما رومیزی ها، ظروف غذا به دلیل سلائق و طرح مورد نظر مشتری ممکن است اجاره شود.
کارمندان و نیروهای ماهر و متخصص استخدام کنید: علاوه بر استخدام کارمندان، یک مدیر نیز باید برای آن ها استخدام کنید، که ترجیحا باید دارای مدرک مدیریت باشد و به خوبی با روش های هماهنگ سازی وظایف و مدیریت تشریفات آشنایی داشته باشد. در حالی که کارکنان خود را تعیین می کنید، باید سیاست ها و منشور اخلاقی را نیز به طور شفاف مشخص کنید و وظایف هر فرد را مشخص کنید.
فاکتور های مهم برای مشتری، در یک تالار عمومی ایده آل چه می باشند؟
جهت مدیریت عالی تالار های عمومی باید بدانید مشتری ها به چه اصولی توجه دارند و چه فاکتور های بر رضایت آن ها تاثیر می گذارد. در ادامه به توضیح این فاکتور ها پرداخته ایم:
مکان: برای برگزاری یک رویداد مهم افراد به دنبال مکانی هستند که مسافت معقولی برای دسترسی خود و میهمانان شان داشته باشد. برای مثال اگر مشتری شما بیشتر میهمانانش از شهر های دیگر می آیند، دسترسی و نزدیکی به فرودگاه می تواند یک فاکتور بسیار عالی باشد. در هر حال در خصوص مکان باید فاکتور هایی مانند ترافیک، وسایل حمل و نقل و پارکینگ را در نظر بگیرید.
ایده ای خلاقانه به منظور سر وقت رسیدن میهمانان، ارسال لوکیشن تالار برای میهمانان می باشد تا به کمک آن بتوانند بهترین مسیر را برای رسیدن به تالار پیدا کنند. همچنین می توانید ویژگی هایی نظیر پارکینگ رایگان یا سرویس ایاب و ذهاب به آن ها پیشنهاد دهید. پارکینگ: داشتن پارکینگ و محل مناسب برای پارک خودروی میهمانان، بسیار مهم می باشد. یک تالار با پارکینگ بزرگ برای مهمانان می تواند رضایت بیشتری برای آن ها به همراه داشته باشد. اما اگر در محلی هستید که پارکینگ ندارد می توانید گزینه های جایگزین زیر را انجام دهید:
می توانید نزدیک پارکینگ را برای تالار خود اجاره کنید و هزینه آن را یا روی هزینه های پرداختی مشتری حساب کنید، یا خود میهمانان هزینه آن را به پارکینگ پرداخت کنند.
می توانید با تاکسی های آنلاین قرارداد ببندید و چند درصد تخفیف از آن ها بگیرید تا میهمانان بتوانند از خدمات آن استفاده کنند.
می توانید افرادی را استخدام کنید که اتومبیل های میهمانان را در جای مناسب پارک کند، تا خود مهمانان مجبور به پیدا کردن جای پارک نباشند.
ظرفیت و حداقل ها: منظور از ظرفیت چیست؟ باید به طور دقیق ظرفیت سالن تالار خود را بدانید؛ زیرا برای مثال 500 مهمان را نمی توان در مکانی با ظرفیت 250 نفر جا داد. همچنین این تعداد باید مطابق با استاندارد های امنیتی و آتش سوزی نیز باشد.
منظور از حداقل ها این است که باید یک حداقل استانداردی را برای ارائه خدمات به مشتریان مشخص کنید، هرچه این حداقل ها تنوع بیشتری داشته باشد، مشتری های شما رضایت بیشتری خواهند داشت و در صورت نیاز می توانید به آن ها موارد دیگری اضافه کنید که مشتری نیز با رضایت هزینه های اضافی را پرداخت می کند. بنابراین مشتری ها به دنبال تالار هایی هستند که حداقل استاندارد هایشان را به نحو احسن اجرا کنند.
همچنین بازخورد ها و نظرات مشتری ها در این باره می تواند به موفقیت و پیشرفت تالار ها کمک بیشتری کند، ضمن اینکه با این نظرات می توانید در وقت و هزینه های خود صرفه جویی کنید.
خدمات و تامین رفاه میهمانان: داشتن آشپزخانه مجهز و ارائه خدمات پذیرایی برای مشتری های تالار ها بسیار اهمیت دارد. با وجود آشپزخانه مشتری مجبور نمی باشد برای تهیه غذای میهمانان با یک رستوران دیگر قراداد ببندد و از درد سر های او کاسته می شود. اما برخی از تالار ها هم هستند که خودشان آشپزخانه ندارند ولی با یک رستوران شریک می باشند و بدون تحمیل وظایف و استرس بیشتر به مشتری در ازای دریافت هزینه تامین غذا، مسئولیت سرو و پذیرایی میهمانان را به عهده می گیرند. به هر حال قبل از انجام این کار، مشتری ها معمولا تمایل دارند کیفیت غذا را بررسی کنند، بنا براین کفیت غذا بسیار فاکتور مهمی می باشد که در صورت نا مطلوب بودن آن، مشتری ترجیح می دهد خود به فکر تهیه غذا باشد. مشتری ها به دنبال تالار هایی هستند که خودشان تمام ظروف مورد نیاز را در اختیار داشته باشند، به خصوص فاکتور مهم برای آن ها انتخاب نوع ظروف با نوع مراسم می باشد. نیرو های خدماتی و پیشخدمت ها هم گزینه مهمی برای مشتری می باشند به طوری که توقع دارند در طول مراسم مراقب تمیزی و نظافت محیط و رسیدگی به نیاز های میهمانان باشند. یکی دیگر از تجهیزات مورد نظر مشتری ها استفاده از امکانات صوتی تصویری می باشد تا دیگر لازم نباید از بیرون، نسبت به تهیه و هماهنگی های آن، وقت خود را صرف کنند.
طراحی وسایل: بر اساس نوع مراسم، مشتری ها به دنبال بهترین و متناسب ترین چیدمان می باشند؛ در نتیجه تیم کارکنان شما باید با روش های طراحی هر مراسم آشنایی کامل داشته باشند. نحوه چیدمان به دلیل اینکه روی دو مورد تاثیر بسزایی دارد از اهمیت خاصی بر خوردار است. اول اینکه نحوه چیدمان می تواند باعث ازدحام یا عدم ازدحام شود پس باید این نکته را در ذهن داشته باشید و چیدمان و طراحی را به گونه ای انجام دهید که باعث شلوغی و ازدحام افراد در یک نقطه خاص نشود. دوم اینکه باید چیدمان به گونه ای باشد که همه میهمانان به صحنه اصلی مجلس که می تواند جایگاه عروس و داماد یا محل اجرای برنامه ای خاص باشد، مشرف باشند.
تزئینات اطراف: توجه خاصی به تزئینات داخلی تالار داشته باشید. تزئینات می تواند در لحظه ورود میهمانان به تالار، توجه آن ها را جلب کند. البته به خاطر داشته باشید که نوع تزئینات باید متناسب با نوع مراسم باشد.
بیمه: داشتن بیمه برای مشتریان از اهمیت خاصی بر خوردار است، زیرا در این صورت تا حدودی خیالشان از حوادث راحت می شود. البته در وهله اول رعایت نکات ایمنی را باید در نظر بگیرید، سپس می توانید با معرفی بیمه، نسبت به جلب نظر میهمانان خود اقدام کنید.
دسترسی: دسترسی به این معنا است که هر فردی با هر شرایطی، بتواند به راحتی به امکانات و فضاهی مختلف تالار دسترسی داشته باشد. قبل از آن باید دقیقا بدانید میهمانان شما چه افرادی هسند و چه نیاز هایی دارند. بنابراین باید کودکان، سالمندان، معلولین و دیگر افراد با نیاز های خاص را مد نظر قرار دهید و نسبت به ارائه خدمات متناسب با نیاز های آن ها، اقدام کنید.
تجهیزات صوتی: پخش صدا های خیلی بلند برای میهمانان بسیار آزار دهنده می باشد، خیلی از میهمانان ادعا می کنند بعد از خروج از تالار، شنوایی شان دچار آسیب شده است. این به دلیل تجهیزات صوتی نامطلوب می باشد. بنابراین باید تجهیزات صوتی با کیفیت انتخاب کنید و همچنین به ارتفاع سقف توجه داشته باشید زیرا تاثیر زیادی روی کیفیت صدا دارد.
هزینه ها و انعطاف پذیری: انعطاف پذیری در تاریخ برگزاری مراسم می تواند راه عالی برای جذب مشتری باشد. تالار ها باید سعی کنند روز های خالی در تقویم کاری خود داشته باشند تا بتوانند دو الی سه گزینه دیگر به مشتری خود پیشنهاد دهند.
وظایف مدیر تالار چه می باشد؟
به عنوان یک مدیر تالار باید امور و وظایف زیر را انجام دهید:
انتخاب با فروشندگان: برگزاری یک مراسم با همکاری فروشندگان محصولات مختلف امکان پذیر می باشد. مدیران تالار و مدیران تشریفات باید با مشتری خود و هر کس دگیری که در این مراسم نقش مهمی دارد رابطه نزدیکی بر قرار کنند تا بتوانند هم اطلاعات لازم را درباره نیاز های آن ها کسب کنند و هم ویژگی ها و خدمات خود را به آن ها معرفی کنند. این موضوعات می تواند شامل نوع غذا، دکور، میوه آرایی، موسیقی، تهیه کیک و پذیرایی باشد. مدیران تالار باید فروشندگانی کار کنند که تجربه و سابقه خوبی در این کار داشته باشند و نیاز و سلیقه های مشتری خود را به طور کامل با آن ها در میان گذارد، تا کاملا بر اساس خواست مشتری، تمام امور مهیا شود. ارتباط با فروشندگان: مدیر تالار باید در مورد هر موضوع و مساله ای با فروشنده صحبت کند. اگر فروشنده سوالی درباره نحوه آماده سازی کالا و خدمات خود دارد، باید بتواند به راحتی با مدیر تالار ارتباط بر قرار کند و اطلاعات لازم را از او بگیرد. در صورت لزوم مدیر تالار باید با مشتری خود یک قرار ملاقات تعبیه کند و در آن از او درباره تمام اصول لازم الاجرای مراسم سوال کند و نتیجه این ملاقات را نیز با فروشندگان در میان گذارد. همچنین این وظیفه مدیر تالار می باشد تا از رسید به موقع خدمات و کالا های فروشنده ها اطمینان حاصل کند و در صورت لزوم و در مواقع اورژانسی بتواند سریعا با فروشنده مورد نظر ارتباط بر قرار کند. هماهنگی و همکاری با افراد مهم مراسم: مدیر تالار باید با افرادی که در برگزاری مراسم نقش پر رنگی دارند، رابطه نزدیکی داشته باشد، به عنوان مثال در یک مراسم عروسی، مدیر تالار باید با عروس و داماد و والدین آن ها درباره نحوه اجرای مراسم، گل آرایی، میوه آرایی، آماده کردن سفره عقد یا سفارش کیک صحبت کند و برنامه ریزی دقیقی برای اجرای هر مرحله از مراسم داشته باشد. همچین او باید بهترین کارمندان خود را برای وظایف خاص مشخص کند و همچنین مطمئن باشد که در زمان برگزاری مراسم، کارکنان می توانند به تمام نیاز ها و درخواست های میهمانان پاسخی در خور و به موقع بدهند و درآن لحظه به صاحب مجلس و مراسم مراجعه نکنند. دستیار صاحب مراسم باشند: مدیران تالار باید در روز برگزاری مراسم در کنار صاحب مراسم حضور داشته باشند، تا در صورت نیاز بتوانند سریعا درخواست های آن ها را اجرا کنند.
این دوره دارای 0 ساعت فیلم آموزشی و 0 صفحه محتوی متنی می باشد.
دوره های مرتبط
دوره مدیریت گردشگری (راهنمای تورهای زمین گردشگری ژئوتوریسمی)