Css چیست ؟ (سی اس اس چیست؟)
در این قسمت توضیح مختصری درباره ی css و دوره آموزشی css به شما علاقه مندان این حوزه می دهیم.
قبل اینکه بخواهیم Css رو تعریف کنیم ، باید در مورد صفحات وب اطلاعات، صفحه وب شامل متن ، صوت ، تصویر و … می باشد. برای اینکه اجزای وب در کنارهم قرار گیر...
۵۰٪ درصد مبلغ دوره بصورت پیش پرداخت و مابقی طی ۲ مرحله بصورت
چک که تا قبل از دریافت مدرک می بایست پرداخت شود.
تمام جلسات این دوره به صورت محتوای ویدئویی آموزشی در اختیار شما قرار میگیرد
1 برنامه نویسی تحت وب CSS
(5 ساعت)
معرفی CSS
ساختار دستورات CSS
گزینشگرهای CSS
فایل CSS خارجی
استایل دهی به عناصر
استایل دهی پس زمینه
استایل دهی متن
استایل دهی فونت
استایل دهی لینک ها
استایل دهی لیست ها
استایل دهی جداول
مفهوم باکس در CSS
گروهبندی گزینشگرها
تنظیم طول و عرض
طریقه نمایش عناصر
تنظیم موقعیت عناصر
شناور کردن عنصر
ترازبندی عناصر
شبه کلاس ها
شبه عناصر
ساخت منو در CSS
ساخت گالری تصاویر
شفاف کردن تصویر
نمایش بخشی از عکس
رسانه های مختلف
گزینش براساس صفت
گرد کردن گوشه ها
شیب رنگ
افکت های متن
فونت
تبدیل دو بعدی
تبدیل سه بعدی
انتقال یا Transition
متحرک سازی
چند ستونه کردن متن
رابط کاربری
Css چیست ؟ (سی اس اس چیست؟)
در این قسمت توضیح مختصری درباره ی css و دوره آموزشی css به شما علاقه مندان این حوزه می دهیم.
قبل اینکه بخواهیم Css رو تعریف کنیم ، باید در مورد صفحات وب اطلاعات، صفحه وب شامل متن ، صوت ، تصویر و … می باشد. برای اینکه اجزای وب در کنارهم قرار گیرنداز زبان html استفاده میکنیم، بابکارگیری عنصرها و تگ های HTML قادر خواهیم بود تصاویر، متون ، ویدئوها ، صداهاو … را درکنار هم قرار دهیم تا کاربرای سایتبتوانند آن را مشاهده کنند.وقتیکه در مدل کدنویسی تغییرات ایجاد شد و به مرور پیشرفت کرد، در طراحی وب کاربرد Css یک موضوع عادی شمرده می شد. با استفاده از زبان CSS این توانایی را دارید که سبک طراحی صفحات وب را فقط یکبار طراحی کنید و در صفحه مورد نیاز استفاده کنید.CSS یا به عبارتی Cascade Style Sheets زبان برنامه نویسی می باشد که کنسرسیوم بین المللی شبکه جهانی وب یا W3C برای مواجهه شدن با مشکلاتی که درمدت زمان استفاده از HTML شکل گرفته است پیشنهاد داده است. زبان CSS ،تکمیل کننده بر زبان قدیمی تری به نام HTML است و بر این تلاش است که مشکلات آن را برطرف کند.
CSS ) Cascading Style Sheet ): سی اس اس مدلی ساده برای نمایش چیدمان و جلوههای تصویری (مانند نوع قلم، رنگ و اندازهها) بر صفحات وب می باشد.الگوهای آبشاری از جنس زبانهای نشانهگذاری، با ساختار متن ساده رایانه هستند و درون هرکدام، دستورهایی آبشار مانند و پیدرپی، برای چگونگی نمایش هر صفحه وب افزوده میشود. به گفتهای ساده تر، این دستورها روش نشان داده شدن قلمها و اندازه شان، رنگها و پس زمینهها، روش چیدمان موزاییکهای دربرگیرنده دادهها (دیواره ها)، و بسیاری دیگر از عنصرهای ساختار هر صفحه وب را، درون خود جای میدهند.
در اینجا فقط انواع css بیان شده است:
CSS خارجی
CSS داخلی
سبک درون خطی
نکته ۱: با بکار گرفتن از css می توانیماز تکرار نوشتن کدهای HTML که موجب کم شدن آپلود صفحات وب می شود جلوگیری کرد. نکته ۲: استفاده از CSS موجب اصولی تر شدن کدهای برنامه نویسی می شود، تغییرات را سهولت می بخشد و همچنین دید شما را بیشتر به طراحی متمایل می سازد تا مواجه شدن با کدهای برنامه نویسی.
تعریف و مفهوم CSS
Cssمخفف Cascading Style Sheets است که در معنای لغوی به متدی بیان می شود که برای طراحی وقالب بندی اجزای صفحات وب سایت کاربرد دارد.برای مثال می توانیم یک بار نوع فونت مورد استفاده در یک صفحه را تعیین کنیم و دیگر مجبور نباشیم کد مربوط به فونت را در صفحه به کار ببریم. همچنین می توانیم از این ابزار قدرتمند در مواردی به جای جاوا اسکریپت نیز استفاده کنیم و همانند مشکلات جاوا اسکریپت که در بعضی اوقات مثل غیر فعال بودن جاوا اسکریپت در مرورگر همراه نیست و با خیالی آسوده تر می توانیم از آن استفاده کنیم.Css در نسخه های متنوعی به بازار وب عرضه شد فایلها استایلها با فرمت css ذخیره می شوند. سی اس اس از مجموعه ایی از کدها تشکیل شده که با بکارگیری از این کدها می توانید به راحتی به اجزا و کدهای HTML دست بیابید.
مزایای استفاده از CS
بدون استفاده ازدستورات HTML ظاهر صفحات را طراحی کرد
پیشگیری از تکرار دستورات
سرعت آپلود و بارگزاری برای صفحات در اینترنت
استفاده از فایل CSS خارجی جهت تغییر ظاهر هر تعداد صفحه ای که تمایل داریم.
کاربرد CSS
دلایل استفاده از CSS را به طور کلی بیان میکنیم:
همانطور که میدانید صفحات HTML ، از اجزای مختلفی مانند جدول ها ، پاراگراف ، عنوان ها و … تشکیل شده است در حال حاضر صفحات وب از مدل ساده و یکسان بیرون آمده و طراحان تلاش دارند تا با استفاده از جلوه های تصویری مثل استفاده از رنگ های گوناگون ، حالت های نمایش متنوع و … به زیبایی صفحات اضافه کنند.تصور کنید که ما در یک صفحه از وب سایت ، یکسری عنوان ، پاراگراف و جدول داریم که این اجزا در بیشتر صفحات تکرار شده و ویژگی های یکسانی دارند.برای مثال برخی از عنوان ها رنگ سبز داشته ، یا بعضی از پاراگراف ها دارای نوع و اندازه خاصی از Font هستند و یا جداول دارای پس زمینه رنگی هستند . در اینجا ۲ راه حل جهت تعیین خواص برای این عناصر وجود دارد :
در درون هر صفحه ، خواص مشترک را در تمام صفحات و در درون تگ های مورد نظر به صورت تکی تعیین کنیم ، که این مسئله چند اشکال دارد:
باعث تکرار شدن خواص مشترک عناصر در تمام صفحات و تگ های مورد نظر می شود.
حجم کد نویسی بالا رفته و احتمال خطا افزایش می یابد.
سرعت طراحی صفحات بسیار کاهش می یابد.
اعمال تغییرات به عناصر بسیار وقت گیر بوده و کار زیادی را می طلبد.
در این دوره آموزشی، کلیه مطالب آموزشی CSS طبق سرفصل های استاندارد مرحله به مرحله ارائه خواهد شد. روند مطالب آموزش طبق فهرستی که ارائه شده خواهد بود بدیهی است بخش هایی که هم اکنون مشاهده میکنید، سرفصل هایی است که تا این لحظه تقدیم شرکت کنندگان در این دوره آموزشی شده است.
چرا باید از CSS استفاده کنیم؟
CSSمی تواند در بسیاری از کارهای تکراری ، زمان طراحی و حجم کدهای صرفه جویی می کند. شما میتوانید یکبار خصوصیات ظاهری عناصر را در وب سایت توسط دستورات CSS مشخص کنید،و بعد آن هرکجا در وب سایت از عنصر موردنظراستفاده کردید، خصوصیات مشخص شده را به آن عنصر اعمال کنید.همچنین هر زمان نیز تصمیم بگیرید ظاهر وب سایت را تغییر دهید، کافیست به محلی که دستورات CSS را نوشته اید مراجعه کرده و آنها را تغییر دهید تا ظاهر عنصر مورد نظر در تمام صفحات وب سایت تغییر کند و نیازی به تغییر تمام صفحات سایت نیست.
بنابراین حجم صفحات وب سایت شما نیز کمتر خواهد شد و در نتیجه سرعت بارگزاری صفحه وب شما افزایش خواهد یافت. همچنین دستورات CSS می تواند در یک فایل جداگانه از کدهای HTML شما نوشته شود و این تفکیک تمیزی و پیچیدگی کمتر کدها را در تمامی وب سایت برای شما به ارمغان می آورد. خوب است بدانید گوگل در رتبه بندی وب سایت ها، سرعت بارگزاری و کیفیت کدها را نیز مدنظر قرار میدهد و وب سایت هایی را که سرعت بارگذاری آنها مناسب نباشد، کمتر به جستجو کنندگان معرفی خواهد کرد.
در گذشته طراحی و چیدمان عناصر صفحات وب ، از طریق جدول انجام می گرفت. در آن روزها جدول مطمئن ترین عنصر برای چیدن عناصر به نحوی که در تمامی مرورگرها ظاهر سایت یکسان باشد و بهم ریختگی نداشته باشیم، محسوب میشد. جداول مشکلات زیادی داشتندو به این خاطر با ظهور CSS کاملا منسوخ شدند. از جمله مشکلات جداول میتوان به حجم بالای پردازش آنها توسط مرورگر و در نتیجه کاهش سرعت اشاره کرد. حتما تاکنون وب سایت هایی را مشاهده کرده اید که در هنگام باز شدن، مدت زیادی هیچ عنصری در صفحه نشان داده نمی شود و پس از چندین ثانیه و یا حتی دقیقه که در حالت انتظار و سردرگمی یک صفحه سفید را مشاهده میکنید، اگر انسان صبوری باشید به یکباره تمامی عناصر بر روی صفحه ظاهر میشود. این ویژگی منفی وب سایت هایی است که با جدول پیاده سازی می شدند. در مقابل در وب سایتی که با CSS پیاده سازی شود، عناصر یکی پس از دیگری در هنگام بارگزاری بر روی صفحه پدیدار میشوند و کاربر از لحظه درخواست میتواند مشغول مطالعه و مشاهده وب سایت تا زمانی که بارگزاری کامل شود، باشد.
این دوره دارای 6 ساعت فیلم آموزشی می باشد.